Frissebips treft maatregelen in verband met het coronavirus

Frissebips showroom e1526373898576

Frissebips treft maatregelen in verband met het coronavirus

Frissebips showroom e1526373898576
Frissebips showroom e1526373898576

Als organisatie staan we nu voor een uitdaging. Maar ook in deze gekke periode, kunt u op ons rekenen!

Om u in deze tijd zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hanteren we passende maatregelen volgens de laatste richtlijnen en adviezen van het RIVM. Binnen deze kaders kan onze dienstverlening vooralsnog op afspraak in onze showroom doorgang blijven vinden zoals u van ons gewend bent.

Uiteraard vragen wij u bij binnenkomst uw handen te reinigen en een gepaste afstand van 1.5m te waarborgen voor uw en onze veiligheid. Naast de showroom is uiteraard onze webshop gewoon open en worden de zendingen nog binnen de normale levertijd geleverd. Op deze manier proberen wij onze dienstverlening op peil te houden.

Deze maatregelen worden waar nodig tussentijds aangescherpt, waarbij de adviezen vanuit het RIVM leidend zijn. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en leveranciers is onze topprioriteit.

We zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te blijven in deze moeilijke tijden voor ons allemaal. Laat gerust weten waar u onze ondersteuning nodig heeft en neem contact op.

Busra Durmus
Team Frissebips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *