Installatie Roca In Wash staande douchetoilet

Dit is de installatie van de Roca In Wash Inspira douchetoilet, een van de weinige douchewc’s in een staande toilet uitvoering met weggewerkte leidingen.

Als klant heb je een beperkte keuze in Europa wanneer het aankomt op een staande toilet die voorzien is van een douche wc sproeier. Tenminste, als je een geintegreerde douchetoilet wenst waarbij de leidingen verborgen zijn in het keramiek.

De Roca In-Wash Inspira staande toilet met douchewc is ontwikkeld door experts die maar één doel voor ogen hadden. Een slimme bidetdouche met geavanceerde functies – verborgen in het keramiek van een staande closet. De Roca In-Wash Inspira is niet alleen een douchetoilet met stijl, maar ook een douche-wc met de belangrijkste comfortfuncties gegoten in een duoblok toilet.

Als u kiest voor een staande wc met sproeier, dan voorkomt u een verbouwing naar een hangtoilet en alle kosten die dat met zich meebrengt.

Een specialist van Frissebips vertelt u graag meer.

Wil je meer weten over de installatie van een Roca In-Wash douchewc of zoek je de handleiding, neem dan gerust contact op met een specialist. U kunt ook deze douchetoilet bekijken in onze showroom in Amsterdam.

4 reacties

 1. Beste Roy, ik moet mijn Roca In-Wash toilet resetten.
  kan jij mij via deze e-mail helpen??

  • Hi John,
   Alles goed op Tenerife?

   De Roca In Wash kun je resetten door de STOP KNOP aan de zijkant van de unit voor minstens 3 seconden in te houden.
   Als dat niet heeft geholpen, zou ik je willen adviseren de unit even 10 minuten van de stroom af te halen en dan weer te initiëren.
   Laat weten of het is gelukt.

   Groetjes, Roy

 2. Goedenavond,

  Is de staande douchetoilet ook mogelijk met een uitgang aan de achterkant in plaats van op de foto aangegeven onderkant?

  • Hi Cor,
   Je kunt inderdaad ook met een achteruitgang de Roca In Wash installeren.
   Het is dus zowel voor een grond uitgang alsmede een muur afvoer.
   Je dient mogelijk alleen nog te kijken of de huidige afvoer nog geschikt is om te verbinden met het keramiek of dat het beter is deze te vernieuwen.

   Mocht je verder nog vragen hebben, stel ze gerust.

   Roy van Team Frissebips

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie