Frissebips.nl en Meester Smeets gaan samenwerking aan

Amsterdam MeesterSmeets Frissebips

Douchewc meester smeetsFrissebips.nl en Meester Smeets gaan samenwerking aan.

Frissebips.nl en Meester Smeets Tegel & Sanitair gaan een nauwe samenwerking aan op het gebied van Japanse douchewc’s van het merk Maro D’Italia + Coway en bundelen hiermee elkaars kwaliteiten. De combinatie kan de Nederlandse consument die op zoek is naar een bidet toilet nog beter bedienen. Meester Smeets heeft in haar damestoilet al een Maro D’Italia DI600 douchewc geïnstalleerd zodat de consument zelf de hygiëne en het comfort van een onderdouche kan ervaren. Tevens is er vanaf oktober 2014 een demoversie inclusief toilet in de winkel beschikbaar, zodat klanten kennis kunnen maken met de wc van de toekomst.

Assortiment douchewc’s

De strategie die frissebips.nl onder andere zo succesvol maakt kenmerkt zich door een uitgebreid assortiment, scherpe prijzen, uitermate klantgericht denken en een verregaande serviceverlening bij de installatie van de douchewc’s. “De formule van frissebips.nl sluit naadloos aan op de kern- en merkwaarden van Meester Smeets. Gezamenlijk kunnen we de groeiende markt voor de douchewc’s een impuls geven”, aldus Maikel Meester van Meester Smeets Tegels & Sanitair.

Over Meester Smeets

Meester SmeetsBij Meester Smeets Tegels & Sanitair te Amsterdam kunt u terecht voor alles op het gebied van sanitair en tegels. Of het nu gaat om een complete badkamer, een losse kraan of een douchewc, in onze 1000m² winkel vindt u inspiratie om uw droombadkamer te realiseren. De deskundige adviseurs staan voor u klaar om de juiste badkamer voor u samen te stellen en in de winkel vindt u regelmatig nieuwe tegelvloeren, badkamer- en toiletopstellingen. Hierdoor kunt u als klant bij Meester Smeets Tegels & Sanitair de nieuwste trends en ontwikkelingen bekijken. Wie bij Meester Smeets Tegels & Sanitair koopt, is verzekerd van een ruim assortiment en de kwaliteit van A-merken, zoals: Villeroy & Boch, Maro D’Italia, Hansgrohe, Coway, Sphinx en het Huismerk. Kortom: een nieuwe badkamer voor elk budget!

Over Frissebips.nl

Op frissebips.nl vindt u meer informatie over douchewc’s, handknijpdouches en het kopen van een elektrisch bidet toilet. Nu de Nederlandse badkamercultuur sterk verandert en er een nieuwe standaard voor douchewc’s is, informeert frissebips.nl u graag over de uitgebreide mogelijkheden over het kopen van een douchetoilet. Op de website vindt u goedkope Japanse bidets maar ook luxere modellen voorzien van vele wellnessfuncties. Kijk op de website voor de verschillende bidetmodellen van Coway, Maro D’Italia, Standori & Dobidos.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *