Nieuw: de Coway BAS16 douchewc

coway bas16 douchewc3 frissebips.nl

Nieuw: de Coway BAS16 douchewc.

Coway BAS16 douche wc frissebipsDe Coway BAS16 douchewc is het nieuwe en laatste premium bidet toilet geproduceerd in Zuid Korea dat nu eindelijk voor de Nederlandse consument verkrijgbaar is bij frissebips.nl. De douchewc heeft een modern fraai design, meer gebruiksgemak en is voorzien van doordachte wellnessfuncties. Het strakke en moderne frisse ontwerp in combinatie met de beste materialen creëren een geheel eigen beleving. De uiterlijke kenmerken van deze Japanse douchewc zijn volledig in lijn met de bediening die geheel intuïtief is.

Voor iedereen die veel waarde hecht aan uniek design en de laatste techniek, is de Coway BAS16  een goede aanvulling op uw toilet of badkamer. Ervaar hygiëne en comfort in zijn zuiverste vorm met deze bidet toilet. Uiteraard is deze douche-wc voorzien van 2 metalen sproeiers met de bidet wash, de ladywash, anti bacterieel materiaal, een verwarmde bril en de constante warme reinigende toevoer van water & lucht, die allen als doel hebben een prettige douchewc ervaring.

En mede door deze uitgebreide functies, het hoogwaardig materiaal en een heerlijke comfort, kiezen steeds meer mensen voor deze goedkopere Japanse bidet van Coway. Bekijk alle eigenschappen van de Coway BAS16 douchewc in onze bidetwinkel. Nu tijdelijk te koop voor een introductieprijs van €599,- voor €549,- to juni 2015.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *