Sanitairwinkel Rosmalen

Sanitairwinkel Rosmalen

Sanitairwinkel Rosmalen

Sanitairwinkel Maro DI600 douchewc gastentoilet Rosmalen
Maro douchewc bij Sanitairwinkel

Sanitairwinkel heeft in Rosmalen een prachtige showroom waar u zowel badkamers als tegels en diverse sanitair aantreft. Op een oppervlakte van ruim 1250 vierkante meter treft u ligbaden, inloopdouches, badmeubels, douchewc’s en nog veel meer aan.

In de showroom van Sanitairwinkel is de Maro D’Italia DI600, de meest verkochte douchewc van Frissebips, in volle glorie te bekijken.

Ervaar zelf een douchewc

Voor klanten die de douche-wc graag zelf willen uitproberen heeft Sanitairwinkel een Maro DI600 bidetdouche geïnstalleerd in haar gastentoilet. Ook heeft Sanitairwinkel Rosmalen een aantal combinatiesets gemaakt met stijlvolle wandclosets die perfect samengaan met de douche wc’s van Frissebips. Dus kom langs en test de wc van de toekomst uit of kijk op de fotopagina van deze bidetdouche voor het eindresultaat van de installatie!. Deze showroom is 6 dagen per week geopend, heeft op woensdag koopavond en is zeer gemakkelijk bereikbaar.

Over sanitairwinkel

Sanitairwinkel showroom rosmalenSanitairwinkel staat voor het grootste online assortiment gecombineerd met een gebruiksvriendelijke webshop. Dit wordt ondersteund door moderne showrooms in Rosmalen, Amsterdam en recentelijk een nieuwe vestiging in Rotterdam. En in elke winkel een deskundige klantenservice. Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Enthousiast, professioneel, gemoedelijk en ambitieus. Vier begrippen die de cultuur van Sanitairwinkel perfect samenvatten.

Een vriendschappelijke en open sfeer tussen al onze afdelingen zorgt ervoor dat wij allemaal iedere dag met plezier naar het werk gaan. Een gezonde portie humor mag hierbij absoluut niet ontbreken. Sanitair winkel heeft service hoog in het vaandel. Met dit manifest willen we u laten zien wat dat voor ons betekent en hoe we de beste service blijven nastreven. Dus kom langs in één van onze vestigingen en stel ons op de proef!

Sanitairwinkel Rosmalen
Graafsebaan 141
5248 NL
Rosmalen Nederland
Telefoon: 073 522 0688
Fax: U kunt bij Sanitairwinkel Rosmalen de Maro DI600 douchewc in volle glorie bekijken en uitproberen.
Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *