Sanitairwinkel Rotterdam

Sanitairwinkel Rotterdam

Sanitairwinkel Rotterdam

Sanitairwinkel Rotterdam Maro DI600 douchewc

Sanitairwinkel heeft in Rotterdam een prachtige showroom waar u zowel badkamers als tegels en diverse sanitair aantreft. Op een oppervlakte van ruim 900 vierkante meter treft u ligbaden, inloopdouches, badmeubels, douchewc’s en nog veel meer aan.

In de showroom van Sanitairwinkel Rotterdam is de Maro D’Italia DI600, de meest verkochte douchewc van Frissebips, in volle glorie te bekijken en uiteraard te proberen. Deze is geïnstalleerd op een staande toilet waarbij de leidingen zoveel mogelijk zijn weggewerkt. Op verzoek kunt u ook een demo krijgen van een van onze mechanische bidets, die slechts op water hoeven worden aangesloten zonder elektriciteit.

 

Ervaar zelf een douchewc

In hun recentelijk geopende showroom ziet u naast complete badkamers en diverse sanitaire producten dus ook de betaalbare douchewc’s van Frissebips. Het douchetoilet is op een duoblok geplaatst maar uiteraard passen er diverse wandclosets bij de Maro DI600, zoals de Villeroy & Boch Omnia Architectura, die u tevens ook bij Sanitairwinkel Rotterdam kunt bezichtigen.

 

We zien in onze vestigingen steeds meer de vraag naar betaalbare onderdouches en zijn daarom verheugd de Maro opzetbrillen aan ons aanbod toe te voegen. Niet elke klant heeft namelijk het budget om een Geberit Aquaclean Mera of een TOTO Japanse washlet te kopen. Met deze bidetbril, die voorzien is van uitgebreide wellnessfuncties, wordt de aanschaf een stuk goedkoper. Zeker gezien de prijs/kwaliteitverhouding van de Maro bidetdouche.

Kom langs en laat u verassen door ons sanitair en douchewc-aanbod. Deze showroom is 6 dagen per week geopend, heeft op vrijdag koopavond, is zeer gemakkelijk bereikbaar en heeft gratis parkeerplekken.

Over sanitairwinkel

Sanitairwinkel showroom rosmalenSanitairwinkel staat voor het grootste online assortiment gecombineerd met een gebruiksvriendelijke webshop. Dit wordt ondersteund door moderne showrooms in Rosmalen, Amsterdam en recentelijk een nieuwe vestiging in Rotterdam. En in elke winkel een deskundige klantenservice. Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Enthousiast, professioneel, gemoedelijk en ambitieus. Vier begrippen die de cultuur van Sanitairwinkel perfect samenvatten.

Een vriendschappelijke en open sfeer tussen al onze afdelingen zorgt ervoor dat wij allemaal iedere dag met plezier naar het werk gaan. Een gezonde portie humor ontbreekt niet. Sanitair winkel heeft service hoog in het vaandel. Met dit manifest willen we u laten zien wat dat voor ons betekent en hoe we de beste service blijven nastreven. Dus kom langs en stel ons op de proef!

Sanitairwinkel Rotterdam
Stadionweg 39A
3077AR
Rotterdam Nederland
Telefoon: 010-2616010
Fax: In de gastentoilet op de eerste verdieping kunt u de meestverkochte douchewc van Frissebips uitproberen, de maro D'Italia DI600 spalet.
Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *