Showmagazijn Almelo

Showmagazijn Almelo

Showmagazijn Almelo

Bij Showmagazijn Almelo kunt u terecht voor alles op het gebied van sanitair en tegels. Of het nu gaat om een complete badkamer, een losse kraan of een luxe douchewc. In de ruim 1000m² winkel vindt u inspiratie om uw droombadkamer te realiseren. Deskundige adviseurs staan voor u klaar om de juiste badkamer samen te stellen en in de winkel vindt u regelmatig nieuwe tegelvloeren, badkamer- en douchetoilet opstellingen. Hierdoor kunt u als klant bij Showmagazijn Almelo de nieuwste trends en ontwikkelingen bekijken. Ook kunnen zij een gratis 3D-tekening maken. Zo ziet u direct hoe uw nieuwe badkamer of douche-wc eruit komt te zien.

Het motto van Showmagazijn Almelo is: ‘Sanitair & Tegels voor Webshop Prijzen‘. Dus laat u inspireren en kom langs voor een uitgebreid en passend advies. En probeer tegelijkertijd ook de Maro DI600 douchewc even uit voor een echte frisse bips.

 

Bij Showmagazijn Almelo vindt u:

Maro douchewc met Vitra Zano Showmagazijn Almelo

Maro DI600 douchewc Vitra Zano toiletpot
Maro DI600 spatoilet met Vitra Zano wandloset bij Showmagazijn Almelo

Showmagazijn Almelo heeft in haar gastentoilet een Maro D’Italia DI600 douchewc geïnstalleerd zodat de klant zelf de hygiëne en het comfort van een douchewc kan ervaren.

Tevens is er een demoversie inclusief wandcloset in de winkel te zien, zodat u eenvoudig kennis kunt maken met de wc van de toekomst.

Op verzoek is het uiteraard mogelijk van andere douchetoiletten een demo te krijgen, want ook bij deze dealer is het mogelijk een stroomloze bidetdouche van Frissebips te bekijken of een andere Japanse toilet.

Leuk weetje: De zanger Thomas Berge heeft badkamer van Showmagazijn Almelo.

Showmagazijn Almelo
Parmentierweg 14-2
7602 PW
Almelo Nederland
Telefoon: 0546-702250
Fax: In het gastentoilet van Showmagazijn Almelo kunt u de Maro D'Italia DI600 "live" uitproberen of een demo krijgen.
Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *