Standori handdouche mixer

LuxSTA handdouche Mixer FB

Nieuw: De Standori LuxSTA Mixer mengkraan voor uw handdouche.

LuxSTA handdouche Mixer_FBDe Standori LuxSTA Mixer mengkraan maakt het mogelijk uw handdouche voor het toilet aan te sluiten op zowel de koude als warme waterleiding. De LuxSTA Mixer is gemaakt van hoogwaardig messing en laat zich eenvoudig aansluiten. Het thermische mengpaneel wordt aangesloten op de warme en koude waterleiding waarna u met de bediening, net zoals bij een normale douche, de warmte van de waterstraal zelf kunt bepalen. Zo vookomt u verrassingen zoals dat wel eens op een koude winterdag kan gebeuren en warm water reinigt fijner dan alleen met koud water. Het Italiaans design van deze handknijpdouche is robuust en toch verfijnd en past in elke badkamer of toilet.

De Mixer kost € 139,- maar is met een combinatie-aanbieding met een van de handdouches, goedkoper.

[dt_gap height=”20″ /]

Standori LuxSTA17_Mixer_handknijpdoucheDe Standori LuxSTA Mixer komt uit dezelfde goedverkochte lijn als de LuxSTA17 of LuxSTA23 handdouches en onderscheidt zich met haar hoge Italiaanse kwaliteit ten opzichte van goedkope(re) handdouches die op de Nederlandse markt te koop zijn. Niet voor niets heeft u 3 jaar garantie op de handdouches van Standori en bieden zij ook een niet-goed-geld-terug garantie.

Als combinatie-aanbieding met een van deze handknijpdouches is de LuxSTA Mixer nog goedkoper. Bekijk hier het aanbod van handknijpdouches of een van de twee combi-aanbiedingen via een van deze linkjes: LuxSTA17+Mixer || LuxSTA23+Mixer.

Hulp

Hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste handdouche set? Open een chat, mail of bel gerust met een van onze douchewc-specialisten. Zij helpen u graag aan een Frissebips! U kunt ook het contactformulier invullen met uw vragen over het kopen van een toiletdouche.

[dt_gap height=”20″ /]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *