Nieuw: Sphinx 345 rimfree + Maro DI600 douchewc

Maro DI600 Douchewc Sphinx 345 rimfree 600 600

Inmiddels is deze combinatie vervangen door de beter passende Omnia Architectura van Villeroy & Boch.

Nieuw: Sphinx 345 rimfree + Maro DI600 douchewc.

Sphinx Rimfree 345 FrissebipsNet als onze geweldige douchewc’s de meest hygiënische en comfortabele oplossing zijn voor het reinigen van het onderlichaam wanneer u op het toilet zit, is een rimfree wandcloset – een closet zonder rand – de volgende stap voor gebruikers die de hoogste eisen stellen aan hun hygiëne op het toilet. Want zonder ouderwetse spoelrand is het reinigen van uw toilet nu slechts een fluitje van een cent. Combineer dit met de kracht van een douchewc en u weet dat dit een fijne hygiënische reiniging is. En vanwege deze hygiënische innovatie, hebben wij van Frissebips voor u een leuke combinatie-aanbieding samengesteld om dit frisse feit te vieren.  Kijk voor meer informatie op deze link.

De voordelen van een rimfree toilet

Met de Rimfree wandclosets zonder spoelrand zet Sphinx de nieuwe standaard op het gebied van hygiëne en onderhoudsgemak. Een rimfree wandclosettraditioneel closet heeft een aantal openingen onder de spoelrand. Het is bijna onmogelijk onder de spoelrand goed schoon te maken, waardoor vuil en bacteriën achterblijven. De nieuwe waterverdeler, ontworpen volgens een unieke techniek, maakt de aanwezigheid van een spoelrand overbodig, waardoor de closet eenvoudig gereinigd kan worden. Tevens verbruikt de rimfree spatoilet door de nieuwe technologie minder water per beurt.

 Hoe werkt een rimfree toilet

sphinx-345-wandcloset-diepspoel-rimfree-frissebipsDe nieuwe waterverdeler, ontworpen volgens een unieke techniek, leidt het spoelwater in het closet gelijkmatig naar rechts, naar links en direct in de sifon. De geïntegreerde geleiding van de spoelstroom in de waterverdeler zorgt voor een betrouwbare spoeling, ook bij verschillende spoelstromen. Aanvullende regulerende externe voorzieningen zijn hierdoor niet nodig. Tevens gebruikt de randloze toilet slechts 4,5 liter water per spoelbeurt en dat is aanzienlijk minder dan uw oude closet.

Combinatie-aanbieding Sphinx 345 rimfree & Maro DI600 douchewc

Douchewc_RimfreeMocht u meer informatie wensen over de rimfree aanbieding of een offerte wensen voor de installatie van de Maro douchewc in combinatie met de Sphinx 345 rimfree wandcloset, neem dan gerust contact met ons op via contact of vraag een offerte aan via het offerteformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *