Nieuw: De Vitra V-care douchewc

Vitra V Care hoofdbeeld

Nieuw: De VitrA V-care douchewc set

Vitra V-care comfort 5674b403-6104 - SpatoiletMet de V-care douchewc introduceert het Turkse Vitra de nieuwe standaard op het gebied van het elektrische bidet toilet. De VitrA V-care all-in-one combineert design, esthetiek en hygiëne en lijkt door haar minimalistisch ontwerp op een normale toilet. De complete techniek is in de speciaal ontwikkelde wandcloset ingebouwd en de wellnessfuncties worden aangeroepen via de trendy afstandsbediening. Geen zichtbare leidingen meer, geen robuuste bidetbril meer, Vitra heeft met haar award winnende design de lat hoog gelegd.  De douche wc, verkrijgbaar in twee versies, wordt gekenmerkt door een hoge kwaliteit, naadloze overgangen en vloeiende lijnen.

De verfijnde technologie en het stijlvolle design vullen elkaar feilloos aan, zodat het reinigen met water gewoonweg vanzelf-sprekend wordt. Deze douchewc van Vitra, ontworpen door de bekroonde Duitse Noa Design Studio’s, springt in het oog en past perfect in elk badkamer of toilet.

 

De Vitra V-care, uitgebreide wellnessfuncties

Vitra V-care rimex wandclosetDe Vitra randloze (RimEx) hangtoilet is voorzien van een antibacteriële coating en vormt daardoor een hygiënisch duo dat makkelijk is te reinigen. Het hybride warmwatersysteem, dat bestaat uit een combinatie van een permanente verwarmde spiraal en boiler, zorgt voor een onmiddellijke en constante warm watertoevoer op lichaamstemperatuur of warmer. De uitgebreide wellnessfuncties bestaan onder andere uit verschillende temperatuurstanden van het water en de föhn (Comfort versie).  De speciaal ontwikkelde ‘Jet’ sproeier is op verschillende posities in te stellen zodat deze voor iedereen comfortabel is. Ook is de intensiteit en kracht van de sproeier naar wens in te stellen. De douche wc heeft een verwarmde brilzitting en de geurzuivering begint automatisch als het douchetoilet in gebruik is genomen. Alle functies zijn trouwens eenvoudig aan te sturen met de handige afstandsbediening. Gebruik maken van de V care wordt zo bijna een complete hands-free ervaring.

In twee verschillende versies verkrijgbaar

De Vitra V-care douchetoilet is in twee versies verkrijgbaar. De betaalbare V-Care “Essential” versie met basisfuncties en een “Comfort” versie met extra wellnessfuncties aan boord. Welke bidetdouche past het beste bij uw voorkeur? Bekijk de tabel met functies hieronder.

Wat is het verschil tussen de Vitra V-care Comfort en Essential versie?

Er zijn diverse verschillen tussen de betaalbare Essential versie en de luxere Comfort versie.

CATEGORIEFUNCTIEESSENTIALCOMFORT
ReinigenBidet Wash functie**
Lady douche**
Verstelbare sproeierpositie**
Verstelbare waterdruk**
Oscillerende sproeier*
Pulserende sproeier*
Verstelbare watertemperatuur**
Föhnfunctie met verstelbare temperatuur*
HygiëneZelfreinigende sproeier**
Verwijderbare sproeier**
Geurzuivering**
Randloze (RimEx) closet**
Hands-free afstandsbediening**
Vitra Clean glazuurOptioneel
ZittingAuto open/sluiten*
Soft close mechaniek**
Verwarmde bril**
Aanpasbare briltemperatuur**
DesignModern ontwerp**
Verborgen wateraansluiting**
Verborgen elektriciteitsaansluiting**
Tijdloze afstandsbediening**
DuurzaamheidEnergiezuinige eco stand**
Besparende waterspoelfunctie**

Waarom Vitra

VitraDe innovatieve producten van Vitra zijn geïnspireerd door de eeuwenoude Turkse badkamertradities, waarin comfort en hygiëne de belangrijkste ingrediënten waren. Deze essentiële peilers zijn in een modern design gegoten en zo ontstond de Vitra V-care douchewc lijn, geproduceerd met de hoogste eisen van nu in het achterhoofd.

De luxueuze badkamerseries van Vitra zijn gekenmerkt door een ongekende kwaliteit en bestaan onder andere uit Vitra sanitair, maar ook bijpassende Vitra kranen en accessoires. In de afgelopen jaren is Vitra meerdere malen onderscheiden op het gebied van design, kwaliteit en comfort en ook deze spatoilet heeft een drietal belangrijke onder-scheiding gekregen in 2016. De bidet is onderscheiden met de German Design Award 2016 en is winnaar geweest van de Iconic Award 2015. Ook is de douche-wc onderscheiden als beste product van 2016/2017 door de prestigieuze Plus X design award.

Gallerij met afbeeldingen van de Vitra V-care douchewc

 

[vc_row][vc_column width=”1/3″][ult_buttons btn_title=”Alle Vitra V-care’s” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.frissebips.nl%2Fproduct-categorie%2Felektrische-douchewcs%2Fvitra%2F||” btn_size=”ubtn-large” btn_title_color=”#3d8ded” btn_bg_color=”#fcfcfc” btn_bg_color_hover=”#3d8ded” btn_title_color_hover=”#ffffff” icon=”Defaults-shopping-cart” icon_size=”17″ icon_color=”#3d8ded” btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_border_style=”solid” btn_color_border=”#3d8ded” btn_color_border_hover=”#3d8ded” btn_border_size=”1″ btn_radius=”2″ btn_font_family=”font_family:Open Sans|font_call:Open+Sans” btn_font_size=”16″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][ult_buttons btn_title=”Top 5 douchewc’s” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.frissebips.nl%2Ftop-5-douchewcs%2F||” btn_size=”ubtn-large” btn_title_color=”#3d8ded” btn_bg_color=”#fcfcfc” btn_bg_color_hover=”#3d8ded” btn_title_color_hover=”#ffffff” icon=”Defaults-shopping-cart” icon_size=”17″ icon_color=”#3d8ded” btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_border_style=”solid” btn_color_border=”#3d8ded” btn_color_border_hover=”#3d8ded” btn_border_size=”1″ btn_radius=”2″ btn_font_family=”font_family:Open Sans|font_call:Open+Sans” btn_font_size=”16″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][ult_buttons btn_title=”Aanbiedingen / Sale” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.frissebips.nl%2Fdouchewc-kopen%2Fsale%2F||” btn_size=”ubtn-large” btn_title_color=”#3d8ded” btn_bg_color=”#fcfcfc” btn_bg_color_hover=”#3d8ded” btn_title_color_hover=”#ffffff” icon=”Defaults-shopping-cart” icon_size=”17″ icon_color=”#3d8ded” btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_border_style=”solid” btn_color_border=”#3d8ded” btn_color_border_hover=”#3d8ded” btn_border_size=”1″ btn_radius=”2″ btn_font_family=”font_family:Open Sans|font_call:Open+Sans” btn_font_size=”16″][/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *