Demo model Geberit AquaClean 5000 plus te koop

Geberit AquaClean 5000plus douchewc japans 146.110.11.1

Demo model Geberit AquaClean 5000 plus te koop!

Beschikbaar!

Geberit Aquaclean 5000 plusNiet meer beschikbaar aug 2020! Frissebips ruimt op en biedt een showmodel aan van de Geberit AquaClean 5000 plus. Deze douchewc is slechts gebruikt op een aantal beurzen en heeft een korte tijd bij een van onze leveranciers in de showroom gestaan. Maar door een verbouwing is deze bidetbril nu overcompleet geworden. De douchetoilet is in zeer goede staat, is als demo gebruikt en op een paar kleine krasjes na als nieuw. Tevens is de bidetdouche compleet en totaal gereinigd.

De winkelwaarde is circa €1.625,- maar we bieden deze bidet toilet nu aan voor een absolute bodemprijs van €750,- met 1 jaar garantie. Liever ook de installatie erbij? Voor een all-inn prijs van €1.199,- is de installatie inclusief. We hebben slechts 1 exemplaar beschikbaar, deze is alleen te bestellen via info@frissebips.nl of telefonisch via 06-55132763.

De functies op een rij:

Geavanceerde douchefuncties
Door een simpele druk op de knop reinigt een waterstraal op lichaamstemperatuur op de door u gekozen sterkte u weldadig en effectief. Dit is hygiëne in optima forma. De Geberit AquaClean 5000plus heeft bovendien een aantal extra luxe eigenschappen, zoals:

Oscillerende douche
Het gelijkmatig heen en weer bewegen van de waterstraal zorgt voor een bijzonder grondig resultaat.

Massagedouche
De pulserende massagedouche zorgt voor een weldadige, ontspannende straal en kan de stoelgang stimuleren.

Ladydouche
Deze zacht parelende straal reinigt de intieme zones zorgvuldig en aangenaam.

Föhn
De prettigste manier van drogen na een douche is de föhn met regelbare temperatuurinstellingen.

Individuele instellingen
Iedere gebruiker heeft andere wensen en daarom zijn alle functies, zoals de stand van de douche-arm, de temperatuur en druk van de waterstraal en föhn, individueel instelbaar.

Automatische reiniging douchekop
De douchekop wordt zowel voor als na gebruik gereinigd met schoon

Gemakkelijk te installeren – ook ideaal voor huurwoningen
De Geberit AquaClean 5000plus is gemakkelijk te bevestigen op de bestaande wc (vervangt de zitting en deksel) en laat zich eenvoudig aansluiten op de elektriciteits- en waterleiding. Bij verhuizen is de toiletzitting gemakkelijk mee te nemen. De Geberit AquaClean 5000plus past vrijwel op alle standaard keramiekmodellen.

Afstandsbediening
De Geberit AquaClean 5000plus is gemakkelijk te bedienen via de overzichtelijke bedieningsknoppen aan de zijkant of de handige afstandsbediening.

Geurfiltersysteem met actief koolstoffilter
De geurfilter van de Geberit AquaClean treedt in werking zodra iemand plaats neemt op de toiletzitting. Op deze wijze kunnen onaangename geuren zich niet in de ruimte verspreiden.

Hightech zitting en deksel
Net als alle Geberit AquaClean modellen, is de 5000plus voorzien van een softclose mechanisme. Speciale dempers vangen de zitting en het deksel op bij het neergaan. De zitting heeft een ergonomische vormgeving en is gemakkelijk los te maken in verband met schoonmaken.

Kinderbeveiliging
Kinderen voelen zich van nature aangetrokken tot water. Daarom bevat het automatische herkenningssysteem ook een kinderbeveiliging. De douche- en föhnfuncties kunnen alleen worden gebruikt wanneer iemand op het toilet

Specificaties Geberit AquaClean closetzitting 5000+ (wit) 146.110.11.1 :

Aansluitspanning 230V
Afneembaar Nee
Bouwwijze Losse zitting
Douchestraalsterkte instelbaar Ja
Draadaansluiting Buitendraad gas cilinder(BSPP)
Garantie termijn 3 jaar
Kleur Wit
Lengte aansluitsnoer 2m
Luchtafzuiging Ja
Maat draadaansluiting (inch) 1/2″
Materiaal Kunststof
Met boilerJa
Opgenomen elektrisch vermogen 850W
Serie 5000+
Softclose Ja
Temperatuur douchestraal instelbaar Ja
Type bediening Zitting en afstandbediening
Voor universele toiletpot Ja
Warme lucht fohn Ja
Warme luchttemperatuur instelbaar Ja

Voorwaarden

De all-in prijs is gebaseerd op een adres in Nederland, voor een adres in België zullen wij een kleine toeslag berekenen. De installatie is inclusief materiaalkosten, voorrijkosten en 3 werkuren. Mocht dit afwijken vanwege de kwaliteit van de installatie ter plekke, dan zullen we dit met u afstemmen.

[dt_gap height=”10″ /][dt_gap height=”10″ /] [dt_gap height=”10″ /] [vc_row][vc_column width=”1/3″][ult_buttons btn_title=”Waarom douchewc” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.frissebips.nl%2Fwaarom-een-douche-wc-kopen%2F||” btn_size=”ubtn-large” btn_title_color=”#3d8ded” btn_bg_color=”#fcfcfc” btn_bg_color_hover=”#3d8ded” btn_title_color_hover=”#ffffff” icon=”Defaults-info” icon_size=”17″ icon_color=”#3d8ded” btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_border_style=”solid” btn_color_border=”#3d8ded” btn_color_border_hover=”#3d8ded” btn_border_size=”1″ btn_radius=”2″ btn_font_family=”font_family:Open Sans|font_call:Open+Sans” btn_font_size=”16″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][ult_buttons btn_title=”Top 5 douchewc’s” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.frissebips.nl%2Ftop-5-douchewcs%2F||” btn_size=”ubtn-large” btn_title_color=”#3d8ded” btn_bg_color=”#fcfcfc” btn_bg_color_hover=”#3d8ded” btn_title_color_hover=”#ffffff” icon=”Defaults-shopping-cart” icon_size=”17″ icon_color=”#3d8ded” btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_border_style=”solid” btn_color_border=”#3d8ded” btn_color_border_hover=”#3d8ded” btn_border_size=”1″ btn_radius=”2″ btn_font_family=”font_family:Open Sans|font_call:Open+Sans” btn_font_size=”16″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][ult_buttons btn_title=”Aanbiedingen / Sale” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.frissebips.nl%2Fdouchewc-kopen%2Fsale%2F||” btn_size=”ubtn-large” btn_title_color=”#3d8ded” btn_bg_color=”#fcfcfc” btn_bg_color_hover=”#3d8ded” btn_title_color_hover=”#ffffff” icon=”Defaults-money” icon_size=”17″ icon_color=”#3d8ded” btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_border_style=”solid” btn_color_border=”#3d8ded” btn_color_border_hover=”#3d8ded” btn_border_size=”1″ btn_radius=”2″ btn_font_family=”font_family:Open Sans|font_call:Open+Sans” btn_font_size=”16″][/vc_column][/vc_row] [dt_gap height=”20″ /]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *