Nieuw: De GROHE Sensia Arena douchewc

2 GROHE Sensia Arena Wand WC

Nieuw: De GROHE Sensia Arena douchewc

GROHE heeft haar meest frisse toilet ooit uitgebracht: de Sensia Arena douchewc. Bij het ontwikkelen van deze bidet toilet is er gebruik gemaakt van de nieuwste en meest innovatieve technologieën, waaronder de besturing met uw smartphone. Diverse wellness- en massagefuncties zorgen voor een optimale en comfortabele reiniging van uw onderlichaam. Met een druk op de knop reinigt hij met een lichaamswarme, tedere, luchtige douchestraal. De intensiteit van de waterstraal kan in vijf standen worden geregeld en de oscillerende of pulserende douche zorgt voor een bijzonder weldadig effect. De pulserende massagedouche werkt tevens stimulerend en de zachte lady-douche is ideaal voor de intieme hygiëne van de vrouw.

GROHE_Sensia_Arena-bluetoothZodra men op de douche-wc plaatsneemt, schakelt de automatische geurzuivering in en wordt voor een aangename frisheid in de ruimte gezorgd. Als de bidetdouche stopt, wordt men comfortabel gedroogd door de geïntegreerde warme lucht föhn. Bij het verlaten van de douchetoilet sluit de brilzitting en de deksel automatisch en in de closet zit een subtiele nachtlamp verwerkt. En wat bijzonder handig is: met de afstandsbediening of de smartphone app via Bluetooth (Android/IOS) kunnen alle functies individueel worden ingesteld en opgeslagen.

Grohe Triple VortexKenmerken van de GROHE Sensia Arena wandcloset

Deze nieuwe wandcloset wordt gekenmerkt door keramiek van hoge kwaliteit, vloeiende lijnen en naadloze overgangen. Het oppervlak van het toilet is gemaakt van AquaCeramic, waar vuil en kalk niet aan kan hechten. In de afwerking is de GROHE Hyperclean coating gebruikt en het toilet bevat daarnaast geen randen, hoeken en spleten. Hierdoor krijgen bacteriën geen kans. De toiletzitting kan in een handomdraai worden verwijderd, wat het schoonmaken vereenvoudigd. Deze moderne keramische closetpot past op alle courante inbouwreservoirs.

 

[dt_quote type=”blockquote” font_size=”big” animation=”none” background=”plain”]Alle functies van de GROHE Sensia Arena Spatoilet op een rij[/dt_quote] [dt_gap height=”25″ /]

Wat vindt Frissebips van de GROHE Sensia Arena; de review

GROHE Hoofdkantoor Sensia Arena - Frissebips_1Recentelijk hebben we bij het GROHE hoofdkantoor de Sensia Arena van dichtbij mogen bekijken en mogen uitproberen. Omdat we veel ervaring hebben in het testen van douchewc’s, weten we precies waar we op moesten letten. We zagen dat er enorm veel aandacht is besteed aan het design, de uitgebreide functies en het comfort van de douche-wc. Voorzien van de laatste Japanse technologie en Duitse kwaliteit, maakt de Sensia Arena Spalet bij ons een goede indruk. De zitting is gemaakt van stevig Duroplast en het keramiek heeft een mooie gladde hygiënische vorm. Het enige dat we jammer vinden is dat er gekozen is voor een onverwarmde brilzitting, maar dat heeft te maken met de gekozen zitkwaliteit van de Durpolast zitting. Maar over het algemeen hebben de meeste badkamers een huiskamer temperatuur dus dat is ook te overzien.

De innovatieve bediening

Alhoewel we de afstandsbediening iets aan de grote kant vinden, is deze zéér eenvoudig te bedienen, maar het is fijn te weten dat de bidet ook bediend kan worden met de handige smartphone app. Het koppelen van de toilet aan de smartphone gaat snel en eenvoudig en de app biedt de mogelijkheid alles naar persoonlijke wens in te stellen.

GROHE HoofdkantoorDe Spatoilet heeft uitgebreide wellnessfuncties zoals een zachte en een hardere sproeistand waarvan de temperatuur naar wens is in te stellen. De sproeiers reinigen zich voor en na elke wasbeurt en het oscillerend en/of pulserende wasprogramma zorgt voor een grondige maar zachte reiniging. Wij vonden de sproeiers prettig en hard genoeg voor een frisse bips.

Bij het activeren van de sensor wordt de automatische luchtzuivering aangezet die nare geurtjes via het koolstoffilter reinigt. Een frisse feature dus alhoewel de meeste moderne badkamers een eigen luchtafzuiging hebben.

Eindoordeel GROHE Sensia Arena

Met een gestroomlijnd design en de technologisch geavanceerde afwerking van de GROHE Spalet zijn we ervan overtuigd dat zij een nieuwe standaard voor gepersonaliseerd, zuiver comfort hebben neergezet. Helemaal gezien het vriendelijke prijskaartje in verhouding met bijvoorbeeld de Geberit AquaClean Mera of de TOTO Washlet series. De prijs van de GROHE Sensia Arena is namelijk tot wel € 1.500 goedkoper dan andere douche-wc’s in dit segment. Tevens is de douchetoilet uit te breiden met het Rapid SL voor Sensia Arena inbouwreservoir (39.112.001). Ook is er een module te koop dat het automatisch doorspoelen van de toilet mogelijk maakt (Automatic Flush Kit t.b.v. Sensia Arena  artikel nummer 46.944.000).

Heeft u vragen over de GROHE Sensia Arena of wilt u weten wat de prijs van de installatie van deze douche-wc is, neem dan contact op met een douchewc specialist van Frissebips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *