Nieuw: Standori LuxSTA23 handdouche

StandoriLuxSta23 frissebips 01

Nieuw: Standori LuxSTA23 handdouche.

handdoucheNieuw, de Standori LuxSTA23 handdouche is nu eindelijk te koop bij frissebips.nl. Na het succes van de LuxSta17, de volledig van messing gemaakte handknijpdouche van kwaliteitsmerk Standori, is nu ook de LuxSTA23 naar Nederland gekomen. De LuxSTA23 is gemaakt van hoogwaardig verchroomd messing en heeft dezelfde functionaliteiten zoals de LuxSTA17 handdouche. Beiden hebben ze ook een mooi afgewerkte handdouchehouder die past in elk toilet. Terwijl de LuxSTA 17 een vierkant design heeft, heeft de LuxSTA23 handdouche een rond design. Tevens heeft de LuxSTA23 de “niet goed-geld terug” garantie” die op alle Standori handknijpdouches gelden. Standori staat voor kwaliteit, is makkelijk te monteren en past in iedere badkamer. Tevens is het een goed alternatief voor de duurdere elektrische douche wc’s. Kijk voor een volledig productoverzicht op de productpagina van de Standori LuxSTA23.

Over Standori handdouches

Standori is een producent van handdouches en ontwerpt en produceert haar handknijpdouches en wc’s met sproeier in Italië. Standori maakt gebruik van hoogwaardige grondstoffen en geeft uw badkamer een luxe uitstraling. Al jarenlang is Standori een van de grootste producenten van badkameraccessoires en handdouches en de kwaliteit ziet u terug in de producten.

Wilt u meer weten over de handknijpdouches van Standori of de installatie ervan, neem dan contact met ons op.

Update handknijpdouches

De Standori lijn is uitgebreid met een goedkopere handdouche, namelijk de LuxSTA09 handknijpdouche, die sinds kort is overgenomen door Maro D’Italia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *