Nieuw: de Villeroy & Boch ViClean-U bidet toilet

ViClean U bidet toilet 1

Nieuw: De Villeroy & Boch ViClean-U bidet toilet bij frissebips.nl.

Viclean frissebips spatoiletDe moderne badkamer verandert steeds meer in een wellness-oase. Tot nu toe was het closet hiervan uitgezonderd, maar dat gaat nu veranderen. Villeroy & Boch, trendsetter op het gebied van badkamerdesign en badcultuur in Europa, heeft in samenwerking met douchewc-fabrikant TOTO  de ViClean-U bidet toilet met kenmerk V01EU701 ontworpen voor de Europese markt. Met de ViClean-U spatoilet spelen zij in op wat in Azië al geruime tijd standaard is: Japanse douchewc’s, een slimme combinatie van closet en bidetbril. De reiniging vindt niet plaats met papier, maar met warm water & lucht voor een volledig nieuw, fris en hygiënisch gevoel.

Daarnaast biedt de nieuwe ViClean-U uitgebreide luxe wellnessfuncties zoals verschillende massagefuncties, een nachtlampje, persoonlijk in te stellen menu’s en een trendy afstandsbediening die uw badkamer het paradeplaatje zal maken in uw huis. Het verschil tussen de ViClean-U en de ViClean-L is dat de laatste douchewc geen föhn heeft en tevens geproduceerd is door een andere fabrikant, namelijk Coway.

Daarentegen heeft de ViClean-L de mogelijkheid alle slangen en kabels weg te werken in de bijbehorende Subway 2 wandcloset. Beide ViClean spatoiletten zijn te combineren met een Subway 2 wandcloset en er zijn verschillende combinaties in onze webshop te vinden. Ontdek de reinigende kracht van warm water & lucht en maak kennis met een nieuwe standaard in hygiëne: de ViClean-U douchewc! Voor de laatste prijs van de ViClean en additionele producen uit de ViClean reeks, kijkt u verder op deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *