Bouwcenter Blauwhoff start met verkoop douchewc’s

Bouwcenter Blauwhoff Douchewc Frissebips Installatie 7

Bouwcenter Blauwhoff start met verkoop douchewc’s van Frissebips.

Coway BA13 bouwcenter blauwhoff
Coway douchewc BA13

Bouwcenter Blauwhoff start met verkoop van Japanse douchewc’s van frissebips.nl en speelt in op de groeiende hygiëne-behoefte en de trend van het moderniseren van de badkamercultuur. frissebips.nl en sanitairspecialist Bouwcenter Blauwhoff gaan een nauwe samenwerking aan bundelen hiermee elkaars krachten. De combinatie kan de Nederlandse consument die op zoek is naar een Japans bidet toilet nu nog beter bedienen.

Zo heeft Blauwhoff in haar damestoilet een Coway BA13 bidet toilet geïnstalleerd zodat de consument zelf de hygiëne en het comfort van een douche wc kan ervaren. Tevens is er een demoversie van de Maro D’ Italia DI600 spatoilet, het topmodel van frissebips.nl, in de winkel beschikbaar. Zo kunnen klanten kennis maken met de wc van de toekomst, besparen op toiletpapier en het comfort ervaren van een moderne bidetbril.

Maar ook voor mensen die wat ouder zijn of mensen met een medische aandoening, zoals reuma, is de bidetdouche wc een zeer prettige oplossing om zelfstandig blijven te wonen. En gezien het prijsniveau ten opzichte van de gevestigde orde, wordt een douchetoilet voor bijna iedereen betaalbaar.

Assortiment douchewc’s

De strategie die frissebips.nl zo succesvol maakt, kenmerkt zich door een uitgebreid assortiment, scherpe prijzen, uitermate klantgericht denken en een verregaande serviceverlening bij de installatie van de douchewc’s. “De formule van frissebips.nl sluit naadloos aan op de kern- en merkwaarden van Bouwcenter Blauwhoff. Gezamenlijk kunnen we de groeiende markt voor de douchewc’s een impuls geven”, aldus Gert Maaskant van Bouwcenter Blauwhoff te Aalsmeer en Roy Hakker van Frissebips.

Over Bouwcenter Blauwhoff Aalsmeer

Bouwcenter douchewc
De Maro DI600 douchewc

Bouwcenter Blauwhoff is al meer dan 65 jaar de lokale specialist en in hun ‘Sanitair Showroom’ kunt u een zeer uitgebreide collectie van tegels en topkwaliteit sanitair bewonderen. Kopen bij Bouwcenter Blauwhoff betekent zekerheid en gemak. Zij zoeken steeds naar innovatieve producten zoals nu de moderne douchewc’s en bieden alleen een assortiment bidet toiletten aan van hoogwaardige kwaliteit. Omdat zij groot inkopen bij frissebips.nl, kunnen zij ook scherp verkopen. Dat merkt u aan de concurrerende prijzen van hun Japanse bidet toiletten. Bekijk hier de installatie van de douchewc in deze showroom.

Bouwcenter Blauwhoff hecht tevens veel waarde aan kennisoverdracht en kennisvergaring. Zij zoeken graag en snel naar een oplossing. Om op de hoogte te blijven van nieuwe bidetontwikkelingen en sanitairoplossingen, volgen medewerkers van Bouwcenter Blauwhoff regelmatig trainingen en cursussen.

Over frissebips.nl

Op frissebips.nl vindt u meer informatie over Japanse douchewc’s en het kopen van een elektrisch bidet toilet. Nu de Nederlandse badkamercultuur sterk verandert en er een nieuwe standaard voor douchewc’s is, informeert frissebips.nl u graag over de uitgebreide mogelijkheden over het kopen van een spatoilet. Op de website vindt u goedkope Japanse bidets maar ook luxere modellen voorzien van vele wellnessfuncties. Vergelijk de diverse douchewc’s in onze shop of laat u adviseren door een douchewc specialist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *