Nieuw: Maro D’Italia DI600 douchewc

Frissebips nieuw Maro di600 Douchewc

Nieuw: Maro D’Italia DI600 douchewc.

Maro douchewcNieuw, de Maro D’Italia DI600 douchewc. Tegenwoordig gebruiken steeds meer Nederlanders water om zichzelf op een natuurlijke en verfrissende wijze te reinigen na het toiletgebruik. Met de nieuwe DI600 bidet toilet introduceert Maro D’Italia een nieuwe douchewc die niet alleen vanwege zijn geraffineerde technologie indrukwekkend is, maar ook vanwege zijn design-georiënteerde ontwerp.

De Maro D’Italia DI600 bidet is het nieuwste compromisloze bidet toilet dat gemaakt is van nieuwe hoogwaardige materialen. Tevens is de bidetbril voorzien van uitgebreide wellness functies, een sproeier die zowel oscilleert als pulseert en twee persoonlijk in te stellen menu’s. Zonder twijfel is dit een van de beste bidets van Nederland en dit model kan zich makkelijk meten met duurdere modellen zoals de AquaClean van Geberit of modellen van VitrA, Duravit, TOTO en Villeroy & Boch ViClean.

De Maro D’Italia DI600 douchewc  is verkrijgbaar bij frissebips.nl tegen een speciale introductieprijs. Tevens hebben we een aantal combinatie-aanbiedingen met mooie, scherp geprijsde wandclosets. Kijk in onze webshop voor een overzicht.

  • Nieuw model nu tegen een introductieprijs
  • Geproduceerd in Italië in 2014
  • Voorzien van laatste technologie
  • Nu al meest verkochte douche wc

Video van de Maro D’Italia DI600 douchewc