Nieuw: De ViClean-L + Subway 2 closet combinatie

Viclean douchewc frissebips

De ViClean-L douchewc + Subway 2 wandcloset nu bij Frissebips.

Viclean douchewc frissebipsDe moderne badkamer wordt steeds meer een wellness-oase en Villeroy & Boch zet met de ViClean-L douche-wc hierin een volgende stap. Samen met de elegante Subway 2.0 wandcloset is de ViClean een slimme combinatie van closet en douchewc bril. De nieuwe ViClean-L douchewc is geheel opnieuw ontworpen om te voldoen aan de hedendaagse standaard en levert comfortabele reiniging van het onderlichaam met water en lucht.

De ViClean combineert de laatste technologie met een fantastische esthetiek. De nieuwe douche-wc is ontworpen en gemaakt met grote zorgvuldigheid en gevoel voor detail. Het ademt hoge kwaliteit, schoonheid en duurzaamheid. Niet voor niets krijgt deze spatoilet erg goede beoordelingen van onze klanten en weten ze het ontwerp, maar vooral de uitgebreide wellnessfuncties te waarderen.

In combinatie met de speciale Subway 2 closet, worden alle leidingen in dit closet weggewerkt en door de Suprafix 2 aansluiting, is de closet eenvoudig te installeren of te laten installeren door een Frissebips vakman. Daarnaast is de Subway 2 voorzien van Ceramic+ en Directflush en daarmee wordt het een van de beste douchewc’s die u kunt aanschaffen. Heeft u interesse in het kopen van een douchewc, overweeg dan of de ViClean-L + Subway 2.0 closet past binnen uw badkamer en budget.

ViClean L douchewc Villeroy & Boch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *