Mijn eerste keer

Sanne Damant scaled 1

Mijn eerste keer.

[dt_gap height=”10″ /]

Iedereen herinnert zich nog wel zijn of haar eerste keer. De zenuwen, het is allemaal nieuw, onwennig, een sfeermuziekje staat op, misschien wat kaarsjes, een heerlijke frisse geur hangt in de lucht, de nieuwsgierigheid, verwachtingen en met wat zelfvertrouwen probeer je een paar standjes uit. Zo ook bij mij.

Voor mijn werk zit ik in een luxe positie om te reizen, landen te bezoeken en te schrijven over nieuwtjes in de reiswereld. Zo vloog ik met een klein reisgezelschap ook eens naar Seoul, de hoofdstad van Zuid-Korea. Het land dat bekend staat om de theevelden, karaokebars, prachtige tempels, gadgets en hypermoderne hotels. En daar kwam ik hem tegen en ik was even helemaal uit mijn element. Ik wist niet zo goed wat ik van hem moest vinden, zijn frisse blik en die prachtige lijnen, maar ik was wel meteen nieuwsgierig naar hem en wilde meteen alles van hem ontdekken en overal aanzitten.

Het was liefde op het eerste gezicht. Terwijl ik nooit had gedacht om ooit op Aziatische types te vallen en vooral niet op hem. Ik had namelijk alleen ervaring opgebouwd met mooie westerse modellen en dacht dat dit het was. Maar hij verbaasde me en liet mij een totaal nieuwe ervaring beleven. Het was liefde op het eerste gezicht. Hij wist precies waar hij moest zijn.Hij dacht na over wat ik fijn vond, nam de tijd, zorgde voor ontspanning met een relaxed muziekje en wist moeiteloos waar hij moest zijn om mij dat fijne gevoel te geven. Hij hield niet van hard geschuur, maar van een zachte verfrissende comfortabele aanpak. We deden het ook bewust zonder, iets dat ik nog nooit had gedaan en niet snel zou doen.

En terugkijkend, was het een geweldige ervaring, die Japanse bidet toilet. En wat een mogelijkheden! Aangezien ik in een Nederlands gezin ben opgegroeid en wij altijd gebruik maken van toiletpapier, was dat misschien nog wel de grootste cultuurschok in Zuid-Korea. Bij elke wc waar je neerplofte kreeg je diverse keuzes voorgeschoteld, ik werd er meteen nerveus van. Wil je een rear cleansing, front cleansing, more pressure front, more pressure back en wil je koud of warm water? De douchetoiletten waren zelfs voorzien van een föhn en gekker nog, sommige praatte zelfs tegen mij. Keuzes, keuzes, keuzes. Nu ben ik iemand die voor het schap van de handzeepjes al geen keuze kan maken en zo zat ik bij elk bezoek verdacht lang op het toilet, elk knopje op de douchewc uitproberend.

Bij de vragende blikken van mijn medereizigers waarom het zo lang duurde, hield ik het er maar op dat ik alvast aan het inzingen was voor de karaokeavond. Op sommige wc’s kon je namelijk zelfs muziek afspelen en zo je zangtalent uitoefenen. Keuzes, keuzes, maar ik wist al snel wat ik fijn vond.Raar en bizar, maar wel te gek! Nu zat ik aan de andere kant van de wereld, was ik door het reizen al in een avontuurlijke stemming en ging ik deze ‘out of my comfort zone’ uiteraard aan. Mijn ervaring met douchewc’s is erg positief en ik wil en kan al niet meer terug naar het ouderwetse toiletpapier. Zou een spatoilet dan ook de toekomst van de Europese badkamercultuur worden? Gelukkig zie je de douche wc’s al steeds vaker in Nederland en zal ook jij snel deze verfrissende ‘eerste keer’ kunnen ervaren.

Ik zou zeggen: Pak je kans! Ontdek het wellnessgevoel op zo’n spatoilet en ik durf te wedden dat je direct overtuigd bent van de voordelen van zo’n bidet wc bril. Veel te verliezen heb je ook niet, want voor de schijterige bezoekers die deze verfrissende ervaring (nog) niet aandurven, hangt er namelijk ook gewoon nog steeds toiletpapier.

Graag hoor ik jullie eerste keer op een spatoilet ook, want daar ben ik wel benieuwd naar! Wil je meer weten over mij of heb je een vraag voor mij, stuur mij dan een berichtje via info@frissebips.nl of via Facebook.

[dt_gap height=”10″ /] [dt_gap height=”10″ /]

Lees ook: Het woord douchewc

[dt_gap height=”10″ /] [dt_divider style=”thin” /] [dt_gap height=”10″ /] [vc_row][vc_column width=”1/3″][ult_buttons btn_title=”Top 5 douchewc’s” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.frissebips.nl%2Ftop-5-douchewcs%2F||” btn_size=”ubtn-large” btn_title_color=”#3d8ded” btn_bg_color=”#fcfcfc” btn_bg_color_hover=”#3d8ded” btn_title_color_hover=”#ffffff” icon=”Defaults-shopping-cart” icon_size=”17″ icon_color=”#3d8ded” btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_border_style=”solid” btn_color_border=”#3d8ded” btn_color_border_hover=”#3d8ded” btn_border_size=”1″ btn_radius=”2″ btn_font_family=”font_family:Open Sans|font_call:Open+Sans” btn_font_size=”16″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][ult_buttons btn_title=”Aanbiedingen / Sale” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.frissebips.nl%2Fdouchewc-kopen%2Fsale%2F||” btn_size=”ubtn-large” btn_title_color=”#3d8ded” btn_bg_color=”#fcfcfc” btn_bg_color_hover=”#3d8ded” btn_title_color_hover=”#ffffff” icon=”Defaults-shopping-cart” icon_size=”17″ icon_color=”#3d8ded” btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_border_style=”solid” btn_color_border=”#3d8ded” btn_color_border_hover=”#3d8ded” btn_border_size=”1″ btn_radius=”2″ btn_font_family=”font_family:Open Sans|font_call:Open+Sans” btn_font_size=”16″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][ult_buttons btn_title=”Waarom douchewc” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.frissebips.nl%2Fwaarom-een-douche-wc-kopen%2F||” btn_size=”ubtn-large” btn_title_color=”#3d8ded” btn_bg_color=”#fcfcfc” btn_bg_color_hover=”#3d8ded” btn_title_color_hover=”#ffffff” icon=”Defaults-shopping-cart” icon_size=”17″ icon_color=”#3d8ded” btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_border_style=”solid” btn_color_border=”#3d8ded” btn_color_border_hover=”#3d8ded” btn_border_size=”1″ btn_radius=”2″ btn_font_family=”font_family:Open Sans|font_call:Open+Sans” btn_font_size=”16″][/vc_column][/vc_row] [dt_gap height=”20″ /]

Over Sanne Damant

Sanne is naast ambassadeur voor frissebips.nl, fan van douchewc’s,
een gepassioneerde blogger die onder haar eigen naam blogt over
reizen en haar avonturen als hardloper waarbij ze traint voor de
Marathon van Rotterdam.

Wil je meer weten over Anne? Stuur haar
een bericht via onze contactpagina.

Meer weten over ons assortiment elektrische
douchewc’s? Neem dan een kijkje op deze link: douchewc-kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *