Frissebips en Mijs Tegels & Sanitair gaan samenwerking aan

Frissebips Mijs Tegels Sanitair samenwerking douchewcs

Frissebips en Mijs Tegels & Sanitair gaan samenwerking aan op het gebied van douchewc’s.

Samenwerking Mijs Tegels Zwaag en Frissebipsfrissebips.nl en Mijs Tegel & Sanitair te Zwaag gaan per 13 oktober 2015 een intensieve samenwerking aan op het gebied van Japanse douchewc’s van de merken Maro D’ItaliaCoway en versterken hiermee elkaars krachten. Door deze samenwerking wordt de Noord-Hollandse consument die op zoek is naar een betere hygiëne nog beter bediend. Mijs heeft in haar damestoilet een Maro D’Italia DI600 douche-wc geïnstalleerd zodat de klant zelf de hygiëne en het comfort van een spa-toilet kan ervaren. In de showroom in Zwaag (vlakbij Hoorn) zijn naast een aantal elektrische douche-wc’s ook stroomloze bidet-brillen te zien, zoals de Maro FB 104.

Assortiment douchewc’s

De strategie die Frissebips zo succesvol maakt, kenmerkt zich door een breed assortiment, betaalbare bidetdouches, uitermate klantgericht denken en een uitgebreide service bij de verkoop en installatie van de douche wc’s. “De formule van frissebips.nl sluit naadloos aan op de merk- en kernwaarden van Mijs Tegels en Sanitair. Samen kunnen we de sterk groeiende markt voor douchewc’s perfect bedienen”, aldus eigenaren Hans en Gina Mijs.

Mijs Tegels Sanitair samenwerking Frissebips douchewc (1)Mijs Tegels Sanitair samenwerking Frissebips douchewc (2)Mijs Tegels Sanitair samenwerking Frissebips douchewc (3)

Mijs Tegels & Sanitair, de local hero

MIJS Tegels & Sanitair is opgericht op 1 december 1988. Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf in tegelwerken en sanitair. Sinds 2006 zijn wij gevestigd aan De Marowijne 25 te Zwaag. Hier presenteren wij een prachtige ruime showroom waar u te allen tijden van harte welkom bent want wij van MIJS Tegels & Sanitair geven u graag professioneel advies en informatie, waardoor wij het verschil maken. Tevens helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze en kunnen we ook de installatie van de douchewc’s verzorgen.

Over frissebips.nl

Op frissebips.nl vindt u meer informatie over douchewc’s, handknijpdouches en het kopen van een bidetdouche. Nu de Nederlandse badkamercultuur sterk verandert en er een nieuwe standaard voor douche wc’s is, informeert frissebips.nl u graag over de uitgebreide mogelijkheden over het kopen van een douchetoilet. Op de website vindt u goedkope Japanse bidets maar ook luxere modellen voorzien van vele wellnessfuncties. Kijk op de website voor de verschillende bidetmodellen van Coway, Maro D’Italia, Villeroy & Boch, Standori & voor alternatieven voor de Geberit Aquaclean douchewc’s of andere modellen.

________________________________________________________________________________________________________________________________

Noot voor de redactie:

Voor vragen en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Frissebips, Roy Hakker,
Email: info@frissebips.nl of tel. +31 (0)6-55132763.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *