Deze problemen lost Frissebips eindelijk op

Het kopen van een douchewc is plan B

Deze problemen lost Frissebips graag voor je op.

Al jaren lang worden er diverse problemen rondom het toilet / bidet uitgevochten op social media, thuis en in bedrijven. Dagelijks zien we bij Frissebips de dilemma’s voorbij komen en hebben nu maar eens besloten om deze problemen de aankomende weken eens en voor altijd uit de wereld te helpen. Per week zullen we een leuk artikel wijden aan het oplossen van deze toiletproblemen. Kijk wekelijks dus mee hoe het kopen van een douchewc of bidet toilet het leven comfortabeler en hygiënischer maakt, maar belangrijker nog, een einde maakt aan deze lastige keuzes, dilemma’s en problemen.

 

Artikel 1: Wat is jouw “Plan B”

kopen douchewc is plan b

Wie is het niet overkomen. Je zit onbezonnen op de toilet uw boodschappenlijstje samen te stellen of dat leuke artikel te lezen, wanneer je na de daad jezelf klaar wilt maken voor de echte wereld. Ontspannen reik je naar het toiletpapier maar oh nee, er zitten geen vellen meer op de rol. Volledig op de automatische piloot kijk je natuurlijk uit naar een nieuwe rol, maar wat blijkt, ook de reservevoorraad is helaas op.

Al vloekend en tierend op je partner of kinderen zoek je met een benauwend gevoel naar een oplossing. Verschillende oplossingen vliegen door je hoofd heen en al balend van het feit dat je jouw telefoon op dit moment niet mee had, stap je met een vieze blik en geknepen billen toch maar het toilet uit. En wie heeft er niet al hinkend met de broek op de knieën naar toiletpapier gezocht?

De bovenstaande afbeelding spreekt boekdelen over deze lastige situatie maar geeft tevens al antwoord op dit dilemma; Ga over op “Plan B” en koop bij Frissebips een douchewc. Het kan toch niet toeval zijn dat een bidet ook met de letter B begint? Maar wat is uw plan B? Laat het ons weten via info@frissebips.nl.

 

Over Anne Dumont

Anne is naaAnne's eerste keerst ambassadeur voor frissebips.nl en fan van douchewc’s,
een gepassioneerde blogger die onder haar eigen naam schrijft over
reizen en haar avonturen als hardloper – waarbij ze traint voor de
Marathon van Rotterdam. Ben je nieuwsgierig naar Anne? Stuur haar
een bericht via onze contactpagina.

Meer weten over ons assortiment elektrische
douchewc’s? Neem dan een kijkje in onze bidetwinkel.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *