De Roca In-Wash In-Tank douchewc integreert waterreservoir in closet

Nieuw Roca In Tank douchewc met ingebouwd reservoir

De Roca In-Wash In-Tank douchewc integreert het waterreservoir in de closet

Roca_In-Tank_closet_ingebouwd_reservoir_auto_flushRoca’s nieuwe In-Wash In-Tank is een innovatief ontworpen douchewc dat de stortbak verwijdert en het waterreservoir integreert in de toiletpot zelf. Door dit te doen, helpt het toilet dat slechts 58.5cm diep is bij het optimaliseren van de beschikbare ruimte en biedt het meer vrijheid tijdens de installatie. Het nieuwe toilet vernieuwt het standaardontwerp, waardoor het een ruimtebesparende en elegante oplossing is voor luxe badkamers.

Roca In-Wash In-Tank geïntegreerde douchewc heeft geen zichtbare watertank om door te spoelen. Het minimaliseert daarom visuele afleiding en stelt klanten in staat om tot 10-20 cm ruimte te besparen in vergelijking met andere modellen. Omdat de watertank in de toiletpot is geïntegreerd, is er geen metselwerk nodig in het geval van ingebouwde tanks en beperkt het mogelijk onderhoud achter de muur. Het toilet heeft geen frame nodig en kan dus overal worden geplaatst waar u maar wilt.

De In Tank In-Wash douche-wc is voorzien van een lady wash, een bidet wash, een warme lucht föhn en een handig nachtlampje. De afstandsbediening en het zijpaneel kunnen worden gebruikt om de sproeier te positioneren en om de water- en luchttemperatuur aan te passen. Bovendien reinigt de sproeier zichzelf na elk gebruik voor volledige hygiëne en bevat het een uitneembare kop die kan worden verwijderd voor een grondigere reiniging. Andere opvallende kenmerken zijn de oscillerende massage en de zachte droging.

roca-in-wash-in-tank-smart-toilet-(2)De spoeling kan worden geactiveerd vanaf een afstandsbediening of via een zijpaneel aan boord, dat dankzij de Soft Air-injectietechnologie zelfs zonder elektriciteit werkt. Het stuwt het water op een gecontroleerde manier naar het bovenste gedeelte van de kom en zorgt voor een effectieve en stille reiniging. Er zijn twee drukknoppen om te kiezen voor een volledige of gedeeltelijke spoeling ter besparing van water.

Het Rimless Vortex-ontwerp van de kom zorgt voor een optimale reiniging met minimaal waterverbruik. Er is meer: ​​het binnen oppervlak van de kom bevat Roca’s gladde Supraglaze-glazuur dat de ophoping van vuil voorkomt en helpt bij het gemakkelijk ronddraaien van water tijdens het spoelen. Al deze eigenschappen maken het een complete oplossing die er in elke badkamer trendy uitziet.

Roca heeft het slimme toiletconcept in feite op zijn kop gezet, waardoor het nog eenvoudiger is om de indeling van de badkamerruimte te kiezen. Roca In-Wash In-Tank douchetoilet is een voorbeeld van de perfecte combinatie van technologie, design en materialen, vertelt Roca Design Center Director Ernest Hernandez Frissebips.

De Roca In Wash In Tank heeft artikel nummer A803095001 en meer informatie vindt u hier.

Roca_inwash_intank_kleine_douchewc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *