De Laufen Cleanet Riva in 4 verschillende keramiek kleuren

laufen cleanet riva douche wc zwart wit mat douchewc

Laufen brengt de Cleanet Riva douchewc in 4 kleuren op de markt!

laufen-cleanet-riva-douche-wc-glanzend-zwart-douchewcDe Laufen Cleanet Riva is verkrijgbaar in vier verschillende keramiek kleuren: glanzend wit, mat wit, glanzend zwart en mat zwart. De ruime kleurkeuze maakt de douche-wc uniek in de markt. De matte trendkleuren passen goed bij ander solid surface sanitair in uw badkamer. Met de kleur mat wit en mat zwart is LAUFEN uniek in de markt van douche wc’s, gekeken naar kwaliteitsklasse. De elegante luxe uitstraling van de Riva is passend in elk badkamerinterieur. Naast de Cleanet Riva heeft LAUFEN ook de Cleanet Navia, verkrijgbaar in glanzend wit en mat wit. Deze zijn op aanvraag beschikbaar omdat we meer in de Riva geloven als product.

Duurzaam design

laufen-cleanet-riva-douche-wc-mat-wit-douchewcDe Cleanet Riva’s zijn uitgerust met een LAUFEN Clean Coat (LCC) waarmee het keramiek voorzien is van een vuilafstotende laag. De LAUFEN Clean Coat is onder andere milieuvriendelijk, eenvoudig te reinigen en poriënvrij. De gesloten keramische vorm lijkt veel op een klassiek toilet design. De handbediening aan de zijkant van de zitting geeft een hint van de complexe technologie die verwerkt is in de douchewc.

Naast het uitgebreide hygiëneprogramma wordt ook het complete watersysteem met regelmatige intervallen thermisch tegen kalk gereinigd. Hierdoor gaat het product langer mee.

 

Douche wc’s populairder in Europa

De toekomst is gericht op steeds meer hygiënische eisen, waar LAUFEN de trend heeft gezet om douche wc’s aan te bieden in verschillende keramiek kleuren. Douche wc’s zorgen niet alleen voor een Frissebips, maar dragen ook bij aan de mindering van (toilet)papier en wordt mede daardom steeds populairder in Nederland en Europa.

Bekijk hier alle Laufen Cleanet versies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *