Primeur: Introductie TOTO Washlet RG

toto Washlet rg tcf34270geu cw553ey

Primeur: Introductie TOTO Washlet RG

TOTO_tcf34270geu_washlet_rg_frissebipsWelkom bij de introductie van de TOTO Washlet RG, waarvan Frissebips als premium TOTO dealer de primeur heeft. De TOTO Washlet RG valt in dezelfde lijn als de eerder geïntroduceerde TOTO Washlet RW, maar heeft minder comfort functies en een aantrekkelijkere prjis.

Zo is de Washlet RG onder andere uitgevoerd met een ladydouche en een bidet wash, beiden voorzien van een oscillerend en/of pulserend massagemenu. De waterdruk en -temperatuur laten zich via de overzichtelijke afstandsbediening instellen en ook kunt u 2 gebruikers programmeren met hun eigen menu.

Net zoals op de TOTO RW is de Washlet RG ook uitgevoerd met een naadloze verwarmde bril; een zitting die uit een deel is geproduceerd zonder naadje wat eenvoudiger is voor de reiniging.

Andere handige functies waar deze TOTO Japans toilet mee is uitgevoerd zijn een geurzuiveringsmodule, soft close van deksel en bril, randloos keramiek voorzien van Tornado Flush + CefionTect en een eco bespaarfunctie. Als laatste vindt u ook het vertrouwde Premist op deze douchetoilet, alleen dan zonder Ewater+. Gelukkig wordt de sproeikop wel met Ewater+ behandeld voor en na gebruik. De TOTO Washlet RG heeft een introductieprijs van €2399,- tot ca eind november en is te bekijken in onze showroom te Amsterdam.

Wilt u toch iets meer comfort functies zoals een föhn, automatisch openen en sluiten van deksel en bril, 2  nachtlampjes en elektrolyse met Premist? Dan sluit de TOTO Washlet RW of de TOTO Washlet RW met automatisch doorspoelen beter aan uw wensen.

Bekijk hier alle washlets in één handig overzicht (PDF).

Vragen over het product of de installatie van deze Washlet, laat het ons gerust weten via contact.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *