Primeur: GROHE Sensia Pro – 36508SH0

GROHE Sensia Pro Frissebips

Primeur: GROHE Sensia Pro douchewc – 36508SH0

Primeur: Met de lancering van de GROHE Sensia Pro introduceert deze wereldwijd bekende fabrikant eindelijk de langverwachte opvolger van de verouderde Sensia Arena. De Sensia Pro is volledig opnieuw ontworpen en is zowel intern als extern verbeterd. Het ontkalkingsproces is vereenvoudigd en de sproeier heeft een upgrade ondergaan. Ook de sensor voor het automatisch openen en sluiten is vernieuwd. Naast deze verbeteringen beschikt het keramiek ook over functies zoals de Triple Vortex Flush, AquaCeramics en HygieneClean.

  • Verbeterd design, vertrouwde functies
  • Nieuwe techniek aan boord, nieuwe ontkalkingsmodule
  • Te combineren met een Auto Flush Set
  • Brochure / Video
GROHE sensia pro ab frissebips

Er is gekozen voor een afstandsbediening met ronde vormen, iets dat wij bij Frissebips altijd waarderen omdat het er vriendelijker uitziet. Ook ligt de bediening goed in de hand en kun je deze ook vanuit de houder goed aansturen. Doordat de symbolen die gebruikt zijn, redelijk herkenbaar zijn, is het ook voor de beginnende gebruiker goed te begrijpen.

De afstandsbediening werkt op bluetooth technologie en wordt met een magneethouder en dubbelzijg tape geleverd voor een schroefloze bevestiging.
Tevens kun je de douche-wc bedienen met de GROHE Sensia App op je telefoon.

GROHE Sensia Pro auto open close

De QuickRelease functie maakt het mogelijk om de wc-zitting en het deksel in één simpele beweging te verwijderen, waardoor de kans op aanslag op de bevestigingen wordt vermeden. Maar niet alleen dat, wanneer onderhoud nodig is, is het handig om de deksel en zitting in één handeling te kunnen verwijderen.

Tevens zit er aan boord van deze Sensia Pro een verbeterde ontkalkingsmodule die op de oude Sensia Arena niet zo handig te bedienen was.

GROHE Sensia Pro bidet wash
De waterstraal op zichzelf biedt al een grondige reiniging, maar met de oscillerende sproeier wordt een luxe totaalervaring gerealiseerd. De vloeiende voor- en achterwaartse beweging van de douchearm zorgt voor een optimale reiniging.
 
GROHE heeft ook een lichte verbetering toegepast op de sproeier waardoor deze nog efficiënter reinigt en nog fijner aanvoelt in vergelijking met de Arena douchetoilet. 
GROHE Sensia Pro vortex flush

De innovatieve TurboFlush spoeltechnologie, gebaseerd op een door Geberit ontwikkeld spoelrandloos ontwerp van het toilet, maakt een uiterst stille en effectieve spoeling mogelijk. Hierdoor kunt u op elk moment van de dag de wc doorspoelen zonder enige storende geluiden, zelfs ‘s nachts niet.

GROHE Sensia Pro auto flush kit 2024

Ook de GROHE Sensia Pro is uit te breiden met een auto flush kit set. Met de Auto Flush Kit set is het mogelijk om de douchewc door te spoelen met behulp van de afstandsbediening of automatisch via de sensor na gebruik. De set wordt geleverd met de GROHE Sensia Pro douchetoilet, de Auto Flush kit, het GROHE Rapid SLX 3-in-1 inbouwreservoir en de Cosmopolitan S witte drukknop. Andere kleuropties zijn beschikbaar op aanvraag, variërend van goud tot mat zwart.

Kom de GROHE Sensia Pro bekijken bij Frissebips!

GROHE Sensia Pro nieuwe douchetoilet

De GROHE Sensia Pro douchewc met artikelcode 36508SH0 is leverbaar vanaf 1 april 2024. Vanaf maart zal de douchewc al kunnen worden bekeken in de showroom van Frissebips te Amsterdam. Maak gerust een afspraak voor een bezoek.

 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *