Nieuw: Geberit AquaClean Alba douchewc

Geberit AquaClean 150 jaar bestaan

Nieuw: Geberit AquaClean Alba douchewc – 146.350.01.1

De Geberit AquaClean Alba is een elegante en simpele toiletpot met een ingebouwde douchefunctie. Het is het perfecte instapmodel dat alle essentiële kenmerken van een douchetoilet biedt, terwijl het toch betaalbaar blijft. Als u overweegt om uw huidige toilet te vervangen, kunt u nu profiteren van de voordelen van een douchetoilet tegen een minimale meerprijs ten opzichte van een traditioneel toilet.

  • Betaalbaar instapmodel
  • Voorzien van de gepatenteerde Whirlspray
  • Reiniging met warm water en lucht
  • Fris en strak design
  • Voorzien van Turboflush doorspoeltechniek
  • Eenvoudig te installeren

 

aquaclean alba remote control 245.368.01.1

De afstandsbediening van de douchewc zorgt voor een gebruiksvriendelijke bediening, waarbij alle functies met slechts één druk op de knop worden geregeld.

Met het display aan de achterzijde van de afstandsbediening kunnen profielinstellingen worden aangepast en wordt informatie weergegeven over de status van de douchewc, inclusief herinneringen voor ontkalking.

De afstandsbediening werkt op bluetooth technologie en wordt met een magneethouder en dubbelzijg tape bevestiging geleverd. 

2024 aquaclean feature alba quickrelease functie

Met de QuickRelease functie kunnen de wc-zitting en het deksel in één simpele beweging worden verwijderd, waardoor ook de kans op aanslag op de bevestigingen wordt vermeden.

Maar ook als er onderhoud gedaan dient te worden, is het fijn de deksel en zitting in één greep te verwijderen.

Geberit AquaClean Alba Whirlspray

De waterstraal alleen al zorgt voor een grondige reiniging, maar met de oscillerende douchearm van de Geberit AquaClean Alba wordt een luxueuze totaalervaring geboden. De soepele voor- en achterwaartse beweging van de douchearm zorgt namelijk voor een optimale reiniging.

De Geberit WhirlSpray straal is geen gewone straal; het is een roterende straal die lucht toevoegt, resulterend in duizenden luchtbellen in het water. Deze unieke combinatie staat garant voor een optimale en uiterst zachte reiniging. WhirlSpray is een gepatenteerde technologie die exclusief te vinden is in Geberit douchewc’s.

Geberit AquaClean Turboflush alba

De innovatieve TurboFlush spoeltechnologie, gebaseerd op een door Geberit ontwikkeld spoelrandloos ontwerp van het toilet, maakt een uiterst stille en effectieve spoeling mogelijk. Hierdoor kunt u op elk moment van de dag de wc doorspoelen zonder enige storende geluiden, zelfs ‘s nachts niet.

Kom de Alba douchewc bekijken bij Frissebips!

Geberit Aquaclean Alba douche wc 2024

De Geberit AquaClean Alba douchewc met artikelcode 146.350.01.1 is leverbaar vanaf 1 april 2024. Vanaf maart zal de douchewc al kunnen worden bekeken in de showroom van Frissebips in Amsterdam. Maak gerust een afspraak voor een bezoek.

 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *