Nieuw: GROHE Sensia Arena model 2019

grohe sensia arena 39354SH1 model 2019

Nieuw: GROHE Sensia Arena model 2019

GROHE heeft haar schoonste toilet, de GROHE Sensia Arena douchewc (39354SH1) nu extra verbeterd met nieuwe eigenschappen.

Verbeteringen ten op zichte van het model van 2018:

Versimpelde ontkalking

In tegenstelling tot het vorige model – waar u zelf niet de douchewc kon ontkalken maar dat moest laten doen door een technisch medewerker van GROHE – kunt u nu zelf de douchetoilet ontkalken. Het nieuwe model heeft een extra gecreëerde onderhoudsruimte achterop de zitting waar u het ontkalkingsmiddel kunt toevoegen en via de afstandsbediening start u het ontkalkingsproces. Dit proces duurt ca 20 minuten en Frissebips adviseert dit eens per 2,5 jaar te doen of bij drukverlies toe te passen.

De extra innovatie op het GROHE Sensia Arena model van 2019:

PlasmaCluster functie – ionentechnologie

plasmacluster-iontechnologie_grohe_sensia_2019.jpgDe speciale en innovatieve Plasmacluster technologie bestrijdt bacteriën alsmede nare geurtjes en zuivert deze tot een perfecte schone lucht. Via dezelfde ingang van de geurzuivering worden Ionen verspreid die zich hechten aan het vuil en de bacteriën waarna deze onschadelijk worden gemaakt via het ionisatieproces.  Deze zuiverende plasma ionen breken verontreinigingen in de omgevingslucht af en zo geniet u van een toilet vrij van bacteriën . Misschien lastig om u voor te stellen hoe dit in de praktijk werkt, maar deze beproefde techniek wordt ook door vele fabrikanten toegepast in luchtzuiveraars. En nu heeft de GROHE Sensia Arena deze Plasmacluster ionentechnologie ook.

Optionele voorspoeling van de closet

De optionele voorspoeling van de closet werkt in samenwerking met het bijpassende GROHE Rapid SL reservoir voor douchewc’s en de Auto Flush Kit. Zodra u als gebruiker plaats neemt op het douchetoilet, zal de GROHE Sensia Arena u herkennen en zal het reservoir een economische spoeling doen (ca 1 liter) om de closet te voorzien van een natte laag. Dit voorkomt onder andere vuilhechting of kalkaanslag en maakt het reinigen van het closet eenvoudiger.

Bij het ontwikkelen van dit toilet is er gebruik gemaakt van de nieuwste en meest innovatieve technologieën. Het oppervlak van het wandcloset is gemaakt van AquaCeramic, waar vuil en kalk niet aan kan hechten. In de afwerking is GROHE Hyperclean gebruikt en het toilet heeft een randloos design. Verder geen hoeken en spleten, bacteriën krijgen hierdoor geen kans. En eenmaal gewend aan deze douche-wc, wilt u nooit meer anders.

De GROHE Sensia Arena model 2019 is direct en als eerste verkrijgbaar bij Frissebips.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *