Vattenramen Amsterdam installeert TOTO washlets EK 2.0

Vattenramen TOTO washlet ek 2 frissebips

Vattenramen Amsterdam installeert TOTO washlets EK 2.0

Vattenramen-kerkstraat-TOTO-washlet-ek2-frissebips

Ramen restaurant Vattenramen Amsterdam is recentelijk geopend en heeft voor de inrichting van haar toiletten gekozen voor douchewc’s van het merk TOTO, het welbekende Washlet merk uit Japan.

TOTO is technologisch leidinggevend op het gebied van douchetoiletten, dus het is niet verwonderlijk dat Vattenramen gekozen heeft voor de kwaliteit van dit merk dat geleverd werd door Frissebips. Voor installateur Alex en douchewc-specialist Roy van Frissebips tijd om letterlijk even een kijkje te nemen in de keuken van Michelin chef Hideto Kawahara en zijn goed verzorgde met TOTO Washlet EK 2.0 uitgeruste toiletten.

Japans ingericht, dus ook het toilet

Van buitenaf zie je al dat Vattenramen de juiste Japanse uitstraling heeft. Van Hello Kitty tot prachtige Japanse lampions, aan alle Japanse culturele elementen is gedacht. En dat geldt zeker voor de dames- en herentoilet, die beiden uitgerust zijn met twee TOTO EK 2 douchewc’s. Want het reinigen met warm water en een verwarmde wc bril dragen bij aan het comfort en hygiëne die Japanners nu eenmaal gewend zijn. En nu zijn ook de bezoekers van Vattenramen aan de beurt om dit stukje cultuur te ervaren.

Over restaurant Vattenramen

Hideto Kawahara VattenramenDe beroemde Michelin / Bib Gourmand chef Hideto Kawahara volgde zijn vader op en opende zijn eerste restaurant Hide-Chan Ramen in 1993 in Fukuoka, Japan en richtte zich daarna op New York waar hij in 2010 nog twee ramen restaurants opende en deze ook bracht naar Hong Kong en Taiwan (nu al 13 restaurants). In 2013 werden zijn ramen bekroond als beste ramen in Manhattan en zijn nu zelfs te vinden in dé Michelin-gids.

Ramen is een Japans noodle gerecht dat geserveerd wordt in een bouillon met kippen- en/of varkensvlees. Deze bouillon wordt uren gekookt waardoor de smaken intenser worden. Op de menukaart van de eerste Amsterdamse vestiging staan onder meer Chicken Ramen, Spicy Ramen en Grilled Syoyu Ramen. Ook vegetarische ramen zijn er verkrijgbaar en verschillende bijgerechten. Geen fan van ramen? Dan kun je er ook terecht voor de overheerlijke gyoza’s en andere Japanse bijgerechten.

De locatie op de Kerkstraat van Vattenramen Amsterdam is op dit moment geopend en over niet al te lange tijd zal de tweede locatie op de Zeedijk ook haar deuren openen.

[dt_gap height=”15″ /] [dt_quote type=”blockquote” layout=”left” font_size=”big” animation=”none” size=”1″]Een lekker hapje eten en de TOTO Washlet EK 2.0 uitproberen? Breng dat een bezoek aan restaurant Vattenramen en geniet tevens van de heerlijke Japanse gerechten![/dt_quote] [dt_divider style=”thin” /] [dt_gap height=”10″ /]

TOTO-Washlet-EK-2-Vatten-Ramen-Frissebips (1)TOTO-Washlet-EK-2-Vatten-Ramen-Frissebips (6)TOTO-Washlet-EK-2-Vatten-Ramen-Frissebips (7)
TOTO-Washlet-EK-2-Vatten-Ramen-Frissebips (9)TOTO-Washlet-EK-2-Vatten-Ramen-Frissebips (10)TOTO-Washlet-EK-2-Vatten-Ramen-Frissebips (12)

[dt_gap height=”10″ /]

Bent u restauranthouder of hoteleigenaar en wilt u uw klanten ook bedienen met het comfort en hygiëne van een Japanse toilet? Neem dan gerust contact op met een douchewc-specialist van Frissebips.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *