TOTO Washlet; de favoriet van de Japan reiziger

TOTO EK 2.0 washlet douchewc frissebips 7

TOTO Washlet, de favoriet van de Japan reiziger

Reizen door Japan en kennismaken met de bijzonder rijke cultuur van dit land wordt steeds aantrekkelijker. Het is een land waar traditie en moderne high tech hand in hand gaan en heel duur is Japan al lang niet meer. Het is onvermijdelijk dat reizigers in contact komen met de high tech toiletcultuur; Het Japanse toilet, ook wel de Washlet genoemd. TOTO maakt deze Washlets en bij Frissebips zien we een toenemende vraag naar deze slimme wc’s van dit merk.

Mijn eerste keer

Toto Japanse WashletReizigers die een toilet in Japan voor het eerst bezoeken, zijn vaak geïntimideerd door het keuzemenu met soms wel tientallen knopjes. De eerste keer gebruik maken van een Washlet is misschien wat onwennig, de reiniging met warm sproeiend water en een verwarmde bril went snel. Daarnaast heeft een Washlet nog andere geavanceerde functies, zoals onder andere warme masserende reinigingsstralen, geurzuivering, een nachtlamp, een douchewc functie voor dames en een warme föhn. Niet voor niets komen de bezoekers van Japan tot de conclusie dat reinigen met papier ouderwets is en hygiëne en comfort erg belangrijk zijn. En na een TOTO douchewc te hebben ervaren, kan de Japan reiziger eigenlijk niet meer zonder.

TOTO Washlet

TOTO Washlet Douchewc FrissebipsHet Japanse TOTO is een van ’s werelds grootste sanitairfabrikanten die in 1980 voor een ware revolutie heeft gezorgd in de Japanse badkamers toen men de Washlet introduceerde. TOTO  wist als geen ander welke eisen er dienen te worden gesteld aan persoonlijke hygiëne & comfort en biedt de hoogst haalbare kwaliteit in douchetoiletten. Vandaar dat er wereldwijd inmiddels meer dan 40 miljoen stuks verkocht zijn en dat aantal stijgt ieder jaar exponentieel. TOTO Washlets stellen telkens weer hogere normen op het gebied van hygiëne, het milieu, comfort en gebruiksgemak. Niet voor niets bieden zij douchewc’s aan met 99,99999% resistentie tegen bacteriën en ander vuil. TOTO introduceerde een nieuwe generatie closettechnologie, ontwikkeld vanuit de ideologie duurzaamheid. Zo hebben alle closets de gepatenteerde ‘Tornado Flush’-spoeltechniek en het ‘CeFiontect’-oppervlakbescherming en is de wandcloset randloos. TOTO bestaat dit jaar (2017) precies 100 jaar, vandaar dat de TOTO Washlets in de aanbieding zijn.

[dt_quote type=”blockquote” layout=”left” font_size=”big” animation=”none” size=”1″]Kiest u voor TOTO, dan kiest u voor de hoogste kwaliteit![/dt_quote]

 

Hier de bestverkochte TOTO Washlets op een rij:

01. TOTO EK 2.0 Washlet

02. TOTO SG Washlet

03. TOTO GL 2.0 Washlet

04. TOTO Neorest EW

 

Heeft u vragen over een TOTO Washlet of Neorest of wilt u weten wat de prijs van is van onze installatieservice, neem dan contact op met een douchewc specialist van Frissebips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *