Nieuwe combiset: Maro DI600 met Laufen Pro Rimless LCC

Laufen Pro Rimless LCC douchetoilet FB

Nieuwe combinatieset: Maro D’Italia DI600 douchetoilet + Laufen Pro Rimless LCC wandcloset

Laufen_Pro_Rimless_LCC_Frissebips_wc_doucheOnze meestverkochte douchetoilet – de Maro DI600 douchetoilet – is nu ook verkrijgbaar met de moderne randloze Laufen Pro randloze wandcloset. Het grote voordeel van deze set ten opzichte van de sets van Villeroy & Boch Subway, is dat de Laufen Pro slechts een voorsprong heeft (diepte) van 53 cm, waardoor deze ook in kleinere toiletruimtes geplaatst kan worden.

De Laufen Pro is uitgevoerd met de Laufen Clean Coating, een extra beschermlaag dat vuilhechting/kalk voorkomt en het keramiek een langere levensduur geeft.  Als laatste vinden wij van Frissebips dat de doorspoeling van deze wandcloset tot de top behoort vanwege zijn krachtige flush. Als combinatie is deze set ook nog eens prettig geprijsd en te zien in de showroom van Frissebips.

De Maro DI600 douchetoilet in combinatie met de Laufen Pro Rimless LCC wandcloset kost €1.099,-

 

Wat maakt de combinatiset van de Maro D’Italia DI600 douchetoilet + Laufen PRO Rimless LCC wandcloset zo bijzonder?

Laufen_Pro_Rimless_LCC_Frissebips_douchetoiletHet allerbelangrijkste is uiteraard de pasvorm en de esthetiek. De Maro douchetoilet is speciaal ontworpen voor Europees keramiek en de maten van de Laufen Pro komen erg goed overeen voor de DI600 bidetdouche. Door zijn kortere lengte (voorsprong) is de Laufen Pro ook erg geschikt voor kleinere toiletruimtes.

De Laufen Pro wandcloset is een diepspoel toilet. Dit betekent dat er geen opvangplateau in het toilet verwerkt is en de behoefte direct in het water valt. Dit is  hygiënischer en daardoor heeft u veel minder last van vieze geurtjes. Dit wandcloset is tevens randloos, waardoor vuil en resten niet onder de rand achterblijven. Wel zo fris.

In dit spoelrandloze toilet is een goed gevormde waterverdeler verwerkt, waardoor het spoelwater direct in de afvoer uitkomt en de closet goed schoonspoelt. Deze set is trouwens ook in onze showroom te bekijken.

 

Over het merk Laufen

laufen-logo-rimless proLaufen is een Zwitsers merk dat al meer dan 120 jaar lang sanitair producten maakt. Als eersteklas bedrijf, onder het moederbedrijf ROCA, is Laufen een van ‘s werelds toonaangevende fabrikanten. De kracht van Laufen ligt in de vervaardiging van kwalitatief hoogwaardige keramische producten. Design, kwaliteit en functie zijn de belangrijkste eigenschappen die de producten van Laufen omschrijven. Daarnaast heeft Laufen ook een speciaal programma dat zich richt op duurzaamheid.

De persoonlijkheid van dit zeer traditionele Zwitserse merk komt tot uiting in een symbiose van design, kwaliteit en functionaliteit. Op basis van zijn jarenlange ervaring met het produceren van keramische producten ontwikkelde Laufen een gedegen knowhow over de complete badkamer, die Laufen nu voorziet van hoogwaardig design. Wat Laufen als merk zo uniek maakt, zijn de twee grote creatieve stromingen die in het Zwitserse design samenkomen. Italiaans design uit het zuiden wordt gecombineerd met de precisie en heldere vormen uit het noorden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *