Nieuw: Roca Inwash Inspira douchetoilet

Roca In Wash staande hangende douchetoilet

Nieuw: Roca Inwash Inspira douchetoilet

[dt_gap height=”10″ /]

Roca_in-wash_inspira_spoeltoilet_wcDit is de Roca Inwash Inspira douchetoilet, een douche-wc die alle reinigingsfuncties biedt en in zowel een staande als hangende versie verkrijgbaar is. Zie ook Roca In-Wash Inspira staand of Roca In-Wash Inspira hangend.

De Roca In-Wash Inspira douchewc is ontwikkeld door experts die maar één doel voor ogen hadden. Een slimme toilet met geavanceerde functies – verborgen in het keramiek – om elke gebruiker de best mogelijke reiniging te bieden. De Roca In-Wash is niet alleen een douchetoilet met elegance, maar ook een douche-wc met de belangrijkstereinigingsfuncties.

Eigenschappen Roca InWash Inspira

Roca_In-Wash_Inspira_afstandsbedieningRoca heeft zich met de InWash Inspira douchetoilet geconcentreerd op een fijne reiniging gecombineerd met een stijlvol design. De InWash is uitgerust met een warme bidet douche en een zachtere lady douche. Beide sprays zijn te combineren met een oscillerend (heen en weer in de lengte) massagemenu zodat er een groter oppervlak met meer energie wordt gereinigd. Wat ons betreft altijd een must op een douchewc. Bij beide menu’s is de waterdruk en watertemperatuur naar smaak in te stellen en ook de positie van de sproeier is via de bijgeleverde afstandsbediening naar wens te regelen.

De sproeier van de InWash Inspira reinigt zichzelf automatisch voor en na elke wasbeurt zodat bacteriën en vuil geen kans krijgen. Zowel de deksel als de wc bril zijn uitgerust met een soft close mechaniek, die ervoor zorgt dat deze geruisloos en zachtjes sluiten.

Als we het over het comfortaspect hebben, dan is het prettig te zien dat de Roca In Wash een overzichtelijke afstandsbediening heeft die alle functies eenvoudig aanstuurt. De Roca Inwash is daarnast uitgerust met een warmelucht föhn, die ervoor zorgt dat de billetjes aan het einde van de spoelbeurt weer lekker droog zijn. Ook handig is het subtiele nachtlampje dat in de bril is verwerkt en in de nacht uw weg verlichting.

Het closet is voorzien van een FINECERAMIC® coating, dat het oppervlak van het keramiek gladder maakt. Deze technologie wordt al tijdens het bakprocedé toegevoegd zodat het extra sterk is en vuil geen kans krijgt. Daarnaast is het materiaal van de douche wc uitgevoerd met de SUPRALIT® epoxy hars, zodat ook de bril en deksel beschermen tegen bacteriën.

[dt_gap height=”10″ /]

In twee versies verkrijgbaar, als staande toilet of als hangtoilet

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”10024″ img_size=”large”][vc_column_text]

In-Wash® staande toilet versie

Artikel: 803061002
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”9995″ img_size=”large”][vc_column_text]

In-Wash® wandcloset versie

Artikel: 803060002
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ultimate_spacer height=”5″][vc_column_text]

Over Roca – meer dan honderd jaar geschiedenis

Roca begon als bedrijf dat gietijzeren radiatoren voor huishoudelijke verwarmingssystemen produceerde in een fabriek in Gavà (vlakbij Barcelona). Na deze eerste radiatoren breidde de firma zijn activiteiten uit door ook boilers te gaan produceren. In 1929 betrad Roca de badkamermarkt met de productie van baden. Roca houdt altijd de veranderingen in de samenleving wat de watercultuur betreft in de gaten, want dit is de belangrijkste natuurlijke grondstof waar het bedrijf mee werkt. Daarom is het bedrijf in 1936 de uitdaging aangegaan om onder andere badkamerbenodigdheden van glasachtig porselein te produceren.

In de jaren ’90 deed de groep een eerste stap richting internationale uitbreiding, die hoofdzakelijk was gebaseerd op het opzetten van commerciële bijkantoren en het ondertekenen van overeenkomsten met belangrijke lokale merken. Naast Portugal en Frankrijk begon Roca zich ook te verspreiden in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Italië, Rusland, Marokko, Argentinië, Brazilië en China.

Het omslagpunt van het internationaliseringsproces vond in 1999 plaats, met de aanwinst van het Zwitserse Keramik Holding Laufen, de vierde wereldwijde fabrikant in die tijd. De aanwinst van Laufen stelde de groep in staat om zijn positie te versterken in strategische markten waar het merk minder aanwezigheid kende, zoals Oost-Europa, Brazilië en de VS. In 2005 kondigde Roca een ambitieus strategisch plan aan dat gericht was op badkamers en slimme toiletten zoals de douchewc en in 2006 werd het bedrijf wereldleider in deze sector.

Tegenwoordig beslaat het commerciële netwerk van Roca meer dan 170 landen met 78 productielocaties en telt het bedrijf meer dan 22.000 werknemers wereldwijd.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *