Nieuw: V&B Omnia Architectura + Maro DI600 douchewc

Maro DI600 Douchewc VilleroyBoch Omnia architectura Directflush 600 600

Nieuw: V&B Omnia Architectura Directflush + Maro DI600 douchewc.

Villeroy_Boch_DirectflushNet als onze geweldige douchewc’s de meest hygiënische en comfortabele oplossing zijn voor het reinigen van het onderlichaam, is een Directflush wandcloset – een closet zonder rand – de volgende stap voor gebruikers die hoge eisen stellen aan hun hygiëne op de wc. Want zonder ouderwetse spoelrand wordt het reinigen van uw wc nog eenvoudiger. Combineer dit met Ceramic+ (speciale hygiënische coating) plus de kracht van een douche-wc en u weet dat dit een frisse oplossing is. En vanwege deze hygiënische innovatie, hebben wij voor u een leuke combinatie-aanbieding samengesteld om dit fijne feit te vieren. Kijk voor meer informatie op deze link.

De voordelen van een randloos toilet en Ceramic+

Met de DirectFlush wandclosets zonder spoelrand zet Villeroy & Boch de nieuwe standaard op het gebied van hygiëne en onderhoudsgemak. Een traditioneel closet heeft een aantal openingen onder de spoelrand. Het is bijna onmogelijk onder de spoelrand goed schoon te maken, waardoor vuilresten en bacteriën achterblijven. De nieuwe waterverdeler, ontworpen volgens een unieke techniek, maakt de aanwezigheid van een spoelrand overbodig, waardoor de toilet eenvoudig gereinigd kan worden. Tevens verbruikt deze Omnia Architectura DirectFlush door de nieuwe technologie slechts 3 tot 4,5 liter water per spoelbeurt. In combinatie met AntiBac en CeramicPlus kunt u de onderhoudsvriendelijkheid en hygiëne-eigenschappen van uw DirectFlush closet optimaliseren. En als klap op de vuurpijl heeft de Omnia Architectura een prima prijs!

Hoe werkt een Directflush wc

Omnia Architectura directflushDe nieuwe waterverdeler, ontworpen volgens een unieke techniek, leidt het spoelwater in het closet gelijkmatig naar rechts, naar links en direct in de sifon. De geïntegreerde geleiding van de spoelstroom in de waterverdeler zorgt voor een betrouwbare spoeling, ook bij verschillende spoelstromen. Door de innovatieve waterloop wordt de complete binnenkant van het closet gespoeld. En dat met een spoelvolume van slechts 3 of 4,5 l. Hygiënisch schoon – aantoonbaar! Een van de toonaangevende Europese hygiëne-instituten, het “IZORE – Centrum Infectieziekten Friesland” in Nederland, heeft in een test aangetoond dat het Villeroy&Boch Direct Flush closet door zijn verbeterde vormgeving vrijwel kiemvrij kan worden gereinigd. De Direct-Flush toilet uit de serie Omnia Architectura van Villeroy & Boch ontving vanwege zijn innovatieve functies en het heldere design de Universal Design Award 2014. Met zijn open spoelrand zorgt het DirectFlush toilet voor een ongecompliceerde reiniging en stelt het nieuwe normen op het gebied van hygiëne.

Combinatie-aanbieding Villeroy & Boch Omnia Architectura DirectFlush & Maro DI600 douchewc

Omnia Architectura Frissebips Maro DouchewcMocht u meer informatie wensen over de rimfree aanbieding of een offerte wensen voor de installatie van de Maro douchewc in combinatie met de V&B Omnia Architectura randloze wandcloset, neem dan gerust contact met ons op via contact of vraag een offerte aan via het offerteformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *