Frissebips en Tegeldepot gaan samenwerking aan

Tegel Sanitair Depot douchewc

Frissebips en Tegeldepot gaan samenwerking aan

Douchewc bij Tegeldepot Zeewoldefrissebips.nl en Tegeldepot Tegel & Sanitair te Zeewolde gaan per 1 september 2015 een nauwe samenwerking aan op het gebied van Japanse douchewc’s van de merken Maro D’Italia & Coway en bundelen hiermee elkaars kwaliteiten. Door de samenwerking wordt de Nederlandse consument die op zoek is naar een douchewc nog beter bediend. Tegeldepot heeft in haar damestoilet al een Maro D’Italia DI600 douche-wc laten installeren zodat de klant zelf het comfort en de hygiëne van een spatoilet kan ervaren. In de showroom in Zeewolde zijn naast een aantal elektrische douche-wc’s ook stroomloze bidetbrillen te zien.

Assortiment douchewc’s

De strategie die Frissebips zo succesvol maakt kenmerkt zich door een uitgebreid assortiment, scherpe prijzen, uitermate klantgericht denken en een verregaande serviceverlening bij de voorlichting en de installatie van de douchewc’s. “De formule van frissebips.nl sluit naadloos aan op de kern- en merkwaarden van Tegeldepot. Gezamenlijk kunnen we de groeiende markt voor de douchewc’s een impuls geven”, aldus eigenaar Florus Immerzeel van Tegeldepot Tegels & Sanitair.

Over Tegeldepot

Tegeldepot is in 2008 opgericht door Florus Immerzeel en Eelco Kalsbeek. Samen waren ze verantwoordelijk voor de website, het bezorgen, de mail en de showroom. Anno 2015 is Tegeldepot gegroeid tot één van de grootste winkels in de tegel- en sanitair branche van Nederland. Binnen Tegeldepot vinden wij het belangrijk om als één team te werken, zodat u als klant optimaal wordt geholpen. We doen dit met een professioneel team, dat samen met u de mogelijkheden verkent en u deskundig advies op maat kan geven. En onze taak? U zo goed mogelijk van dienst zijn tegen een scherpe prijs! Wat is gestart als een winkel met 2 medewerkers is uitgegroeid tot een groot bedrijf met meer dan 10 fulltimers in dienst en een uitgebreide webwinkel op Tegeldepot.nl.

Over frissebips.nl

Op frissebips.nl vindt u meer informatie over douche wc’s, handknijpdouches en het kopen van een spatoilet. Nu de Nederlandse badkamercultuur sterk verandert en er een nieuwe standaard voor douchewc’s is, informeert frissebips.nl u graag over de uitgebreide mogelijkheden over het kopen van een douchetoilet. Op de website vindt u goedkope Japanse bidets maar ook luxere modellen voorzien van vele wellnessfuncties. Kijk op de website voor de verschillende bidetmodellen van Coway, Maro D’Italia, Villeroy & Boch, Standori & Dobidos.

________________________________________________________________________________________________________________________________

Noot voor de redactie:

Voor vragen en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Frissebips, Roy Hakker,
Email: info@frissebips.nl of tel. +31 (0)6-55132763.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *