Nieuw: de ViClean L douchewc

Nieuw: de ViClean-L douchewc.

ViClean LGeïnspireerd door de steeds groeiende trend in de verbetering van hygiëne & comfort van het toilet, introduceert Villeroy & Boch haar nieuwe Japanse bidet toilet, de ViClean L douchewc. Villeroy & Boch is trendsetter op het gebied van badkamerdesign en badcultuur in Europa. Met de ViClean-L douchewc spelen zij in op wat in Azië al geruime tijd de standaard is: de douchetoilet, een slimme combinatie van closet en bidetbril.

[dt_list style=”1″ dividers=”true”][dt_list_item image=””]Perfecte combinatie van bidetbril en closet[/dt_list_item][dt_list_item image=””]Leidingen volledig weggewerkt[/dt_list_item][dt_list_item image=””]Scherpste prijs van Nederland[/dt_list_item][/dt_list]

De ViClean douchewc heeft verschillende wellnessfucties:

[dt_list style=”1″ dividers=”true”][dt_list_item image=””]De douche zorgt voor een aangenaam grondige reiniging van de intieme delen[/dt_list_item][dt_list_item image=””]De zachte ladydouche[/dt_list_item][dt_list_item image=””]Een breder wordende panorama-douchestraal[/dt_list_item][dt_list_item image=””]Een pulserende en pendelende massagedouche[/dt_list_item][dt_list_item image=””]Watertemperatuur, sterkte van de waterstraal en de positie van de douchesproeier regelbaar[/dt_list_item][dt_list_item image=””]Afstandsbediening[/dt_list_item][dt_list_item image=””]Brilverwarming[/dt_list_item][dt_list_item image=””]Soft Closing technologie[/dt_list_item][dt_list_item image=””]Individuele gebruikersprofielen[/dt_list_item][dt_list_item image=””]LED-verlichting voor de oriëntatie ’s nachts[/dt_list_item][dt_list_item image=””]De speciale, antibacteriële oppervlaktebehandeling en een hoogwaardige RVS sproeier[/dt_list_item][dt_list_item image=””]Intelligente douchesproeier-functie met speciaal geïoniseerd water[/dt_list_item][dt_list_item image=””]Automatische reiniging van de douchesproeier[/dt_list_item][dt_list_item image=””]Past perfect bij het Subway 2.0 wandcloset van Villeroy & Boch – 560050R1[/dt_list_item][/dt_list]

Voordelen ViClean douchewc

  • De ViClean-L laat zich met zijn verborgen aansluitingen harmonisch inpassen in de badkamer met de speciale Subway 2.0 wandcloset (560050R1). De technische functies zijn aangepast zonder comfort, hygiëne of efficiëntie te hoeven missen.
  • Warmwaterbereiding d.m.v. energie-efficiënte geiser, die slechts de hoeveelheid water verwarmt die dan ook wordt gebruikt.
  • In z‘n geheel een aanzienlijk geringer stroom- en waterverbruik in vergelijking met gewone douchetoiletten – dat levert een besparing op.
  • De ViClean-L douchewc wordt gekenmerkt door een goede kwaliteit en beschikt over talrijke intelligente functies zoals de panorama-douchestraal voor optimale reiniging met wellness-gevoel.

De moderne badkamer verandert steeds meer in een wellness-oase. Tot nu toe was het closet hiervan uitgezonderd, maar dat gaat nu veranderen door de introductie van de Viclean-L douchewc. Kijk op de product pagina van de ViClean l douchewc voor meer informatie over deze fantastische spatoilet of neem contact op men ons.

Update ViClean douchewc’s

Inmiddels heeft Villeroy & Boch haar ViClean douche-wc lijn uitgebreid met de ViClean-U en de ViClean-U+ bidets.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *