Megadump Tiel laat Maro douchewc installeren in showroom

Megadump Tiel douchewc Maro Frissebips 2

Megadump Tiel laat Maro douchewc installeren in showroom.

[dt_gap height=”10″ /]


Megadump Tiel Maro DouchewcMegadump Tiel heeft een nieuwe frisse aanwinst in haar gastentoilet. Zij hebben namelijk door Frissebips de Maro D’Italia DI600 douchewc laten installeren. De Maro DI600 is niet alleen de meestverkochte douche wc van Frissebips, maar vormt door haar design en kwaliteit een prachtig hygiënisch duo met het randloze wandcloset waarop hij bij Megadump Tiel is geplaatst. En dan is het ook nog fijn te weten dat de Maro een scherpe prijs heeft en een goed alternatief is voor de Geberit AquaClean douchetoiletten.

Samenwerking, het bundelen van krachten

frissebips.nl en Megadump Tiel zijn een intensieve samenwerking aangegaan vanwege de steeds maar groeiende vraag naar hygiënische badkameroplossingen, waar een Japans bidet toilet deel van uitmaakt.

De samenwerking kan de klant uit Gelderland en omgeving – die op zoek is naar een douchewc – nu nog beter bedienen. Megadump Tiel heeft in haar gastentoilet al een werkende bidetdouche geïnstalleerd zodat de klant zelf de hygiëne en het comfort van een verwarmde toiletbril kan ervaren. Tevens is er een badkameropstelling gemaakt met een mechanische stroomloze koudwater douche toiletbril, de Maro FB104. Zo heeft de klant een keuze uit een goedkope douchewc of een luxe douchetoilet met comfortabele wellnessfuncties, die beiden een frisse maar grondige reiniging bieden.

Megadump, uw partner voor al uw sanitair

Megadump Tiel Stroomloze douchewc MaroWoont u in de omgeving van Geldermalsen, Beneden-Leeuwen, IJzerdoorn of Tiel? Dan boft u! Als sanitairwinkel is Megadump Tiel één van de bekendste winkels die badkamer & toiletoplossingen levert in uw omgeving. Wij leveren kwalitatieve sanitair voor erg voordelige prijzen. En van Sunshower tot douchewc: wij hebben het in huis! U hoeft praktisch niets te bestellen maar kunt bijna alles direct van meenemen. Bij Megadump koopt u kwaliteitsproducten voor internetprijzen.

U wordt bij Megadump Tiel hartelijk ontvangen en krijgt naast een kopje koffie ook professioneel en persoonlijk advies over het kopen van een douchewc  En u kunt sinds kort bij ons “live” een onderdouche uitproberen op ons gastentoilet. Maak kennis met de wc van de toekomst! Bekijk hier de winkel en de extra foto’s van de installatie.

[dt_gap height=”10″ /]

Over Frissebips, specialisten in douchewc’s

Frissebips zijn de specialisten in de moderne douche-wc’s. Met een breed assortiment, goedkope en luxere douche wc’s, handdouches en uitgebreide installatie over de functies van een douchewc en hoe deze te installeren, zijn zij in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders op de Nederlandse markt. Mede door de eigen installatiedienst en de goede contacten bij merken zoals Vitra, Grohe, Geberit, Villeroy & Boch en niet te vergeten Maro D’Italia, hoeft de klant niet meer een ingewikkelde zoektocht te beginnen naar het beste bidet. En met uitvoerige handleiding, diverse video’s en de juiste service, weten klanten uit de hele Benelux ons te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *