Maro DI600 douchewc ook bij Sanitairwinkel Rotterdam

Sanitairwinkel Rotterdam Maro DI600 douchewc 8

Maro DI600 douchewc nu bij Sanitairwinkel Rotterdam

Sanitairwinkel Rotterdam Maro douchewcIn de vestiging Rosmalen van Sanitairwinkel kon u al de Maro DI600 douchewc uitproberen maar het verheugd ons te melden dat nu ook klanten uit de regio Zuid Holland de Maro bidet bij Sanitairwinkel Rotterdam kunnen aanschouwen en uitproberen. Sinds dit weekend is er namelijk bij deze net geopende Rotterdamse vestiging van Sanitairwinkel een werkend model uit te testen in het klantentoilet.

In hun prachtige showroom van ruim 900 m2 ziet u naast complete badkamers en diverse sanitaire producten dus ook de betaalbare douchewc’s van Frissebips. Het douchetoilet is op een duoblok geplaatst maar uiteraard passen er diverse wandclosets bij de Maro DI600. Denk bijvoorbeeld aan de Villeroy & Boch Omnia Architectura, die u tevens ook bij Sanitairwinkel Rotterdam kunt bezichtigen.

De Nederlandse badkamercultuur verandert: van papier naar water

“We zien in onze vestigingen steeds meer de vraag naar betaalbare onderdouches en zijn daarom verheugd de Maro opzetbrillen aan ons aanbod toe te voegen. Niet elke klant heeft namelijk het budget om een Geberit Aquaclean Mera of een TOTO Japanse washlet te kopen. Met deze bidetbril, die voorzien is van uitgebreide wellnessfuncties, wordt de aanschaf een stuk laagdrempeliger. Zeker gezien de prijs/kwaliteitverhouding van de Maro bidet. Met de installatie van de Maro D’Italia DI600 douchewc is de gastentoilet een heerlijke wellness-zone geworden. Onze klant kan nu van een optimale hygiëne genieten naast het comfortabel met warm water & lucht gereinigd te worden. Dus kom een keer proefzitten”, aldus manager Robert. Daarnaast kan de klant op verzoek een demo krijgen van de andere bidetdouches die Frissebips aanbiedt zoals bijvoorbeeld de stroomloze bidets.

Benieuwd naar alle foto’s van de installatie? Bekijk dan de foto’s in ons portfolio overzicht.
Een bezoek brengen aan Sanitairwinkel Rotterdam? Bekijk hier de adresgegevens.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *