Bedien de Geberit AquaClean met uw smartphone

Geberit Aquaclean Mera Tuma Smartphone App douchewc

Bedien de Geberit AquaClean met uw smartphone

Geberit Aquaclean Smartphone appEindelijk is het zover. De douchefunctie van de AquaClean Mera & Tuma douchewc’s van Geberit kunt u nu ook bedienen via de gratis te downloaden smartphone-app. Naast het grote gemak is een ander groot voordeel dat persoonlijke instellingen ook bij andere AquaClean douchewc’s direct te gebruiken zijn. Dit voor als u een keer op bezoek bent.

Een eenvoudige bediening van de Geberit AquaClean douchetoilet draagt bij aan het comfort en de hygiëne. Daarom beschikken de douchewc’s over een overzichtelijk bedieningspaneel en een intuïtieve afstandsbediening, die met één hand te bedienen zijn. Inmiddels is het dus ook mogelijk om zowel de AquaClean Mera als AquaClean Tuma met een smartphone-app te bedienen. Via de app kunnen gebruikers hun persoonlijke instellingen voor de douchestraalsterkte, douche-armpositie en oscillatie, de verwarmde wc-bril, luchtzuivering en warmeluchtföhn instellen en oproepen.

Neem de Geberit AquaClean altijd mee op reis

Naast het gebruiksgemak en alle comfortopties biedt de nieuwe Geberit AquaClean Smartphone app gebruikers vooral het voordeel dat ze hun individuele gebruikersprofiel op reis mee kunnen nemen. Zo kunnen ze in hotels een douchewc eenvoudig aanpassen aan hun persoonlijke wensen. Bovendien kunnen gebruikers via korte video’s op hun smartphone meer te weten komen over de verschillende functies van de douche-wc en het onderhoud. Maar ook problemen met de douchewc oplossen als de Geberit AquaClean een storing heeft of als er lampjes knipperen, wordt in de app behandeld.

Handig voor installateurs, loodgieters en aannemers

De smartphone-app is ook handig voor installateurs om douchewc’s eenvoudig te registreren na aankoop. Na registratie verlengt Geberit de garantie automatisch met een jaar naar totaal 3. Vroeger verzorgde de sanitairspecialist deze productregistratie tijdens het installeren. Maar nu gaat dit dus veel eenvoudiger.

Meer informatie over de Geberit AquaClean smartphone-app vindt u op www.geberit-aquaclean.nl. De app kan gratis worden gedownload in de iTunes App Store en de Google Play Store.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *