Primeur: VitrA V-Care Prime douchewc

VitrA V care Prime bij frissebips

Primeur: VitrA V-Care Prime douchewc

VitrA_badkamer_beurs_ISH2019Dit is de nieuwste VitrA V-Care Prime douchewc (€2.999,-), de slimme douchetoilet van VitrA die de functionaliteit van een toilet moeiteloos combineert met de reinigingsvoordelen van een elektronisch bidet.

De VitrA V-Care Prime 2021 is de opvolger van de succesvolle en meest verkochte V-Care Comfort 1.1. Met deze V-Care Prime wordt er weer een nieuwe stap richting de toekomst gezet door de oudere 1.1 versie op meerdere vlakken te verbeteren en deze uit te breiden met onder andere een smartphone app en een verbeterd design.[dt_gap height=”5″ /]

En net zoals zijn voorganger zijn de water- en stroomaansluitingen volledig geïntegreerd in het randloze wandcloset. Met de komst van de VitrA Prime is deze hangende toilet standaard voorzien van VitrAClean,  VitrAflush 2.0 en VitrAHygiene.

VitrA V-Care Prime Rim-ex – verbeterd design en functies

V-Care-Prime-douchewc-zijaanzichtDe VitrA Prime Rim-ex Smart WC wordt geleverd met een aantal geweldige functies, zoals een verstelbare, oscillerende / pulserende sproeier, diverse wasopties, water- en brilzitting temperatuurregeling, luchtdroger, een automatisch open sluitmechanisme en een randloos closet. De V-Care Prime biedt een gebruiksvriendelijke persoonlijke hygiëne-ervaring. Deze kan worden bediend met de basisbediening aan de zijkant van het toilet, via een mobiele app of via de meegeleverde afstandsbediening die perfect past bij de handen van de gebruiker en een zeer eenvoudige gebruikersinterface heeft.

Uiteraard heeft de VitrA Prime de beste functies die de Comfort 1.1 al had, overgenomen. Zo is de VitrA V-Care Prime onder andere uitgerust met een stille modus die toelaat de piepjes uit te schakelen, de ontkalkingsfunctie ter verlenging van de levensduur en zit ook het kinderprogramma aan boord van de douchetoilet. En de goede spray die we vonden op de Vitra Vcare is gelukkig zo gebleven!

De VitrA V-Care Prime is eenvoudig te installeren, gemakkelijk te onderhouden en voldoet aan de behoeften van de woonstijl van de 21e eeuw. De Israëlische ontwerper Arik Levy heeft zijn best gedaan deze nieuwe douchewc in een gebruiksvriendelijke design te gieten en dat is volgens ons met de Prime zeker gelukt. Bekijk ook hier de installaties van de VitrA V-care Prime.

Kom deze V-Care Prime bekijken of testen!

U kunt de VitrA V-Care Prime uitproberen in onze showroom in Amsterdam. Let op: De VitrA V-Care Prime (7231B403-6216) is nu nog beperkt op voorraad, levering ca 4-7 werkdagen. Voorraad: 2 stuks (bijgewerkt op 29 december 2020).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *