Nieuwe afstandsbediening Maro DI600

Maro Ditalia DI600 douchewc V21

Nieuwe afstandsbediening Maro DI600

Nieuwe-afstandsbediening-Maro-DI600_4Per mei 2021 introduceert Frissebips een nieuwe afstandsbediening voor de Maro DI600 douchewc. Voorheen konden klanten tussen een moderne en traditionele afstandsbediening kiezen maar vanaf heden zijn beide bedieningen samengevoegd in een nieuw en comfortabel jasje.

Zo is er goed nagedacht over bedieningsgemak van de douchewc. Alle druktoetsen zijn op de nieuwe afstandsbediening voelbaar in te drukken zodat u als klant snel weet dat de functie mag worden gestart. Tevens zit op de nieuwe bediening zowel de oscillerende functie als de pulserende massagefunctie en herbergt de nieuwe afstandsbediening onder andere gebruikersprofielen en een auto wash feature.

Uiteraard vindt men op deze bediening de instelbare temperatuur van water en verwarmde bril, de waterdruk en de positie van de sproeier terug. Een ander verbeterpunt is de dubbele infrarood sensor die een krachtiger signaal uitstuurt waardoor de Maro bidet nog sneller reageert.

De afstandsbediening wordt geleverd met een magnetische houder waar de bediening in terug klikt en is de houder voorzien van 3M dubbelzijdig tape zodat de houder niet hoeft te worden vast geboord. De bediening is tevens voorzien van luxe materiaal dat zacht aanvoelt en is eenvoudig te reinigen.

Vanaf mei wordt de bediening standaard geleverd bij alle sets – ook inclusief wandcloset. Klanten die de deze bediening na willen bestellen kunnen het beste contact opnemen met Busra of Roy van Frissebips voor de speciale vaste klantenprijs.

Maro_D'italia_DI600_afstandsbediening_magneethoudermaro-di600-douchetoilet-nieuwe-bediening-2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *