Deel II. Deze problemen lost Frissebips op

Welke kant toiletrol Frissebips

Deze problemen lost Frissebips graag voor je op – week 2.

Al jaren lang worden er diverse problemen rondom het toilet / bidet uitgevochten op social media, thuis en in bedrijven. Dagelijks zien we bij Frissebips de dilemma’s voorbij komen en hebben nu maar eens besloten om deze problemen de aankomende weken eens en voor altijd uit de wereld te helpen. Per week zullen we een leuk artikel wijden aan het oplossen van deze toiletproblemen. Kijk wekelijks dus mee hoe het kopen van een douchewc of bidet toilet het leven comfortabeler en hygiënischer maakt, maar belangrijker nog, een einde maakt aan deze lastige keuzes, dilemma’s en problemen.

Artikel 2: Het grote “welke kant de toiletrol” dillema

Toiletrol frissebipsHoewel het niet iets triviaals lijkt, hebben mensen vaak sterke meningen over welke manier van de toiletrol ophangen het beste is. Vraag het maar eens op een verjaardag en je zult verrast zijn naar de stevig uiteenlopende mening van de toiletpapieroriëntatie. Je beste vriend, waarvan je het misschien totaal niet verwachtte, heeft gewoon de toiletrol naar achteren staan, terwijl je altijd dacht dat hij van het naar voren type was…De toiletpapieroriëntatie is de manier waarop men een rol toiletpapier kan ophangen aan een horizontale toiletrolhouder; naar “voren” (met de strook van de muur af) of naar “achteren” (met de strook naar de muur toe).

De voornaamste reden die mensen geven voor de manier waarop zij de toiletrol het liefst ophangen, is omdat zij deze manier handiger vinden voor het pakken van een nieuw velletje toiletpapier. Een argument tegen is dat het losse eind makkelijker buiten het zicht kan worden gehangen en dat het tevens voorkomt dat de rol geheel afrolt door de zwaartekracht.

Toiletorientatie frissebipsVolgens de New Yorkse zakenman Mr. Seth Weeler zou uit een patentaanvraag uit 1891 blijken dat het einde van een wc-rol aan de buitenkant oftewel de ‘over’-positie moet zitten.

Maar wat is nu de juiste manier van ophangen? Die is er niet, maar als je de voor- en nadelen bekijkt, dan hangt de rol het beste met het papiertje voor zoals in 1891 gepatenteerd! Daarnaast hebben toiletpapierfabrikanten het papier ook zo ontwikkeld, dat een eventueel printje of patroon goed te zien is als de wc-rol voorwaarts wordt geplaatst.

Maar hoe hangt jouw wc-rol? Achterwaarts of voorwaarts? Of heb je al een bidetdouche?

Frissebips lost het op met een douchewc spatoilet

In één keer lost Frissebips dit grote dilemma op door het installeren van een comfortabele en hygiënische douchewc. Nooit meer discussies over de toiletpapieroriëntatie, geen vieze handen meer omdat de muur wordt aangeraakt, of papier dat spontaan naar de grond rolt, want buiten de besparing op toiletpapier, worden uw billetjes ook nog een schoner, dus stap over op een douche-wc van frissebips en bespaar op toiletpapier!

Over Sanne Damant

Sanne is naast ambassadeur voor frissebips.nl, fan van douchewc’s,
een gepassioneerde blogger die onder haar eigen naam blogt over
reizen en haar avonturen als hardloper waarbij ze traint voor de
Marathon van Rotterdam. Wil je meer weten over Anne? Stuur haar
een bericht via onze contactpagina.

Meer weten over ons assortiment elektrische
douchewc’s? Neem dan een kijkje op deze link: douchewc-kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *