Coway BA13 douchewc

Coway ba13 douchewc frissebips

Coway BA13 douchewc

Update per 2022. De Coway is verbeterd en vervangen door de Brondell Swash 1400EU. Verbeterde techniek en meer liefde in het design maakt de Brondell een betere koop!

Coway ba 13 bidetNieuw in ons assortiment: de Coway BA13 douchewc, winnaar van de Red Dot Design Awards en één van de meest verkochte douchewc’s van Azië en de Verenigde Staten. De Coway BA13 douche wc onderscheidt zich door een eersteklas design gecombineerd met hoogwaardige onderdelen die maar één doel hebben; een prettige zachte en schone douchewc ervaring.

]De Coway BA13 bidet toilet is verkrijgbaar in 2 formaten, rond en ovaal. We zijn blij dat het Zuid-Koreaanse Coway heeft gekozen voor Frissebips als leverancier van dit prachtige wellness-product.

 

Waarom een Coway BA13 bidet

De Coway douche wc heeft een handige modieuze afstandsbediening van waaruit alle functies comfortabel kunnen worden aangeroepen. Naast de verwarmde bril, de lady douche en de 2 instelbare metalen sproeiers, heeft de Coway spatoilet een automatische deo-functie. De Coway BA13 bidet past op bijna elk toilet, want het heeft een ronde versie maar ook een ovale. De Koreaanse toilet is makkelijk te installeren, heeft tevens  een eco-functie en sproeit  direct warm water gecombineerd met lucht. De Coway bidetdouche staat in de top 5 verkochte douchewc’s op plek 2. Kijk voor alle produkteigenschappen van dit bidet toilet op de productpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *