Bizarre douchewc’s

5 toilet bike neo afp 670

Bizarre douchewc’s uit Japan.

Toto WashletBij ons op kantoor wordt er regelmatig gelachen over de gekke, rare, mooie douchewc’s die we op internet uit Japan tegenkomen. Over het algemeen staan Japanners bekend als volk dat op een “andere” manier hun tijd verdrijft, zoals u misschien wel eens heeft gezien op een van die rare tv-shows. En helaas zijn ze met de ontwikkeling van het spatoilet niet anders.

Maar u kunt zeggen wat u zou willen over de Jappanners, maar toen in Nederland 3- en zelfs 4-laags toiletpapier werd geïntroduceerd als de vinding van het jaar, zaten onze lieve gekke Japanse vrienden al comfortabel en hygiënisch op hun Japanse elektrische bidet toilet te zingen (karaoke is zelfs hot in het toilet). En toen in Nederland de natte doekjes op de markt werden gebracht, waren de Japanners maar ook de Zuid-Koreanen al zover dat de douchewc’s MP3 spelers en zelfs bluetooth bevatte. Dus vraag ik mijzelf wel eens af; ‘wie is er nou gek’.

 

Al met al lijkt de ontwikkeling van de douchewc nog in volle gang te zijn alhoewel wij het fijn zouden vinden voor de vrijdagmiddagborrels en het humeur op kantoor, als de Japanners ook de bizarre douchewc’s blijven ontwikkelen. Hieronder ter vermaak een aantal voorbeelden. En mocht u zo’n bizarre douchewc willen kopen, dan bent u bij ons aan het goede adres!

[dt_gap height=”20″ /]

spatoiletBizarre douchewctoilet met sproeierdouche wc TOTOwc met sproeierBidet toiletToto WashletJapanse washletToto WashletJapanse WC

[dt_gap height=”30″ /]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *