Zichttermijn

Als klant van Frissebips BV heeft u het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een douchewc retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals u dit ook zou doen in een winkel, tenzij anders vermeld.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag:
  • waarop het artikel in uw bezit is
  • bij meerdere artikelen in een bestelling, die afzonderlijk worden geleverd: waarop u het laatste artikel heeft ontvangen
  • bij een artikel dat uit verschillende onderdelen bestaat: waarop u het laatste onderdeel heeft ontvangen.

U kunt het artikel alleen terug sturen als:

  • het artikel compleet is
  • het artikel zichtbaar niet is gebruikt of aangesloten (vanwege hygiëne)
  • u geen gebruik heeft gemaakt van onze installatieservice
  • in de – voor zover redelijkerwijs mogelijk – originele staat en fabrieksverpakking.

Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat u het artikel op een op andere wijze hebt gebruikt dan u in een winkel zou doen, mogen wij u aansprakelijk stellen en de kosten daarvoor in rekening brengen.

Sommige artikelen kunt u niet retourneren, omdat de producten overeenkomstig uw specificaties zijn aangepast. Daaronder verstaan we o.a. het verlengen van de aan/afvoerslang of elektriciteit en het installeren van de douchewc’s of wandclosets. Of artikelen die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet kunnen worden teruggezonden. .

Met het toepassen van het herroepingsrecht vervalt niet uw eventuele betaalverplichting. U zult wel binnen de gestelde termijn moeten betalen. Is door het retour verwerken in onze administratie een tegoed ontstaan en heeft u de bestelling vooraf met Ideal betaald, dan storten wij dit zo spoedig mogelijk op uw rekening. Dat betekent: binnen 5-10 dagen na verwerking van het retour en uiterlijk 14 dagen na uw retourmelding.

Heeft u een product in gebruik genomen maar voldoet het toch niet aan uw eisen? Ook dan gaan we kijken of we u kunnen helpen, maar dat kan niet altijd. Neem contact met ons op als u twijfelt of uw product terug mag.
Liever een douchewc testen voor aankoop? Kom dan naar de Frissebips Showroom.
Terug naar service