Word dealer van douchewc’s van Frissebips

Misschien heeft u als sanitair & tegelzaak al gemerkt dat de douchewc in opkomst is maar dat betaalbare douchewc’s nog niet haar intrede hadden gedaan in Nederland. Dat is nu met de komst van Frissebips verleden tijd. Frissebips is het officiële sales & marketingkantoor van de Benelux van de merken Coway, Maro D’ italia, Roca, VitrA V-care, Brondell en Standori.

Frissebips heeft als doel de badkamercultuur te veranderen en afscheid te nemen van het ouderwetse toiletpapier of natte doekjes. Onze kreet “iedereen, een Frissebips” is een beetje onze lijfspreuk, vandaar dat wij ervoor zorgen dat onze bidets betaalbaar zijn zonder in te leveren op kwaliteit.

Versterk uw kwaliteitsaanbod van betaalbare douchewc’s met een Frissebips-dealerschap. Frissebips is altijd opzoek naar partners die productkwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Allen met een bewezen track record.

Interesse in een Franchise, ook dat behoort tot de mogelijkhede! Neem contact met ons op en laat uw gegevens achter via het contactformulier of stuur een bel mij terug verzoek in!

Contact voor dealerschap of franchise
Waarom een douchewc kopen
terug naar service