Veilig je douchetoilet bestellen

Online winkelen is een snelle, veilige en comfortabele manier om producten uit te zoeken en deze online te kopen. Frissebips BV garandeert veilig online winkelen: je persoonlijke gegevens en bestellingen zijn in goede handen. Pagina’s met belangrijke en vertrouwelijke informatie worden met gecertificeerde SSL verbindingen tot stand gebracht. Deze SSL verbinding zorgt ervoor dat alle vertrouwelijke informatie gecodeerd wordt verstuurd zodat deze veilig blijven.

Doordat online winkelen steeds populairder wordt en er steeds meer internetwinkels komen, is het belangrijk dat je goed oplet bij wie je winkelt. Dan is en blijft online winkelen een heel veilige optie. Voor Frissebips.nl geldt bijvoorbeeld dat we alleen het adres https://frissebips.nl gebruiken voor de verkoop van onze douchewc’s en handdouches. Let dus goed op de url, bovenin je scherm! Alleen als er Frissebips.nl staat dan bevind je jezelf in onze online winkel.

Wij adviseren je aan niemand jouw klantnummer, wachtwoord of andere gegevens van je account af te geven, zelfs niet van een medewerker van Frissebips BV.

Phishing e-mails
Phishing is de verzamelnaam voor alle digitale activiteiten waarmee criminelen proberen persoonlijke informatie te ontfutselen door o.a. gebruik te maken van namen van banken of bedrijven. Met deze informatie kan fraude met internetbankieren, pinpassen, creditcards of uw identiteit worden gepleegd. frissebips.nl zal nooit via een e-mail vragen naar persoonlijke gegevens. Wij adviseren je met klem niet op links in dit soort e-mails te klikken of je gegevens op te geven als je niet zeker bent van de afzender.

Voor meer informatie over phishing, of over wat u tegen phishing kunt doen, verwijzen wij u naar www.veiligbankieren.nl

Heb je een vraag over veilig winkelen bij Frissebips.nl, neem dan gerust contact met ons op.

Meer informatie over je de Privacy verklaring vind je hier.

Terug naar service