Veilig bestellen

Online winkelen is een snelle, veilige en comfortabele manier om producten uit te zoeken en deze online te kopen. frissebips.nl garandeert veilig online winkelen: uw persoonlijke gegevens en bestellingen zijn in goede handen. Pagina’s met belangrijke en vertrouwelijke informatie worden met gecertificeerde SSL verbindingen tot stand gebracht. Deze SSL verbinding zorgt ervoor dat alle vertrouwelijke informatie gecodeerd wordt verstuurd zodat deze veilig blijven.

Doordat online winkelen steeds populairder wordt en er steeds meer internetwinkels komen, is het belangrijk dat u goed oplet bij wie u winkelt. Dan is en blijft online winkelen een heel veilige optie. Voor frissebips.nl geldt bijvoorbeeld dat we alleen het adres www.frissebips.nl gebruiken voor de verkoop van onze douchewc’s en handdouches. Let dus goed op de url, bovenin uw scherm! Alleen als er www.frissebips.nl staat dan bevindt u zich in onze online winkel.

Wij adviseren u aan niemand uw klantnummer, wachtwoord of andere gegevens van uw account af te geven.

Phishing e-mails
Phishing is de verzamelnaam voor alle digitale activiteiten waarmee criminelen proberen persoonlijke informatie te ontfutselen door o.a. gebruik te maken van namen van banken of bedrijven. Met deze informatie kan fraude met internetbankieren, pinpassen, creditcards of uw identiteit worden gepleegd. frissebips.nl zal nooit via een e-mail vragen naar persoonlijke gegevens. Wij adviseren u met klem niet op links in dit soort e-mails te klikken of uw gegevens op te geven als u niet zeker bent van de afzender.

Voor meer informatie over phishing, of over wat u tegen phishing kunt doen, verwijzen wij u naar www.veiligbankieren.nl

Heeft u een vraag over veilig winkelen bij frissebips.nl, neem dan gerust contact met ons op.

Meer informatie over uw de Privacy verklaring vindt u hier.