Nieuw: de Duravit Sensowash Starck F douchewc

Duravit sensowash starck f plus lite douchewc frissebips

DURAVIT SENSOWASH® STARCK F : ICONISCH DESIGN – MAXIMAAL COMFORT

Duravit-sensowash-starck-f-plus--lite-douchewc-frissebipsDuravit en Philippe Starck presenteren een nieuwe douche/wc-generatie in twee versies: SensoWash® Starck f Plus en SensoWash® Starck f Lite. Comfortabel te bedienen met afstandsbediening, vrij configureerbaar via een app, in een puristisch design en met maximaal douche/wc-comfort. Alle componenten zijn technologisch verder ontwikkeld en opnieuw gerangschikt, zodat nu de volledige techniek in het keramische lichaam plaatsvindt. De slechts 40 mm dikke, vlakke zitting en de witte afdekking erachter vormen een volledige eenheid: modern design en comfort verhogende technologie in perfecte harmonie.

De innovatieve afstandsbediening, met plat, elegant design ligt zeer comfortabel in de hand, alle functies worden intuïtief bediend. Technische details, uiteenlopend van de benaderingssensor voor het automatisch openen van de klep, via de gebruikersidentificatie in de zitting, tot het brede scala aan instelmogelijkheden voor zittingverwarming, douchesproeier en regelbare warme lucht föhn, garanderen comfort.

Met de bijbehorende SensoWash®-app kan de douche/wc individueel geconfigureerd of, optioneel, met een afstandsbediening aangestuurd worden.

Duravit-Starck_douchetoiletWordt het perfect op SensoWash® Starck f afgestemde voorwandelement van Duravit gecombineerd met de elektronische spoelplaat A2, dan kunnen, als extra, ook de spoelfunctie en de geurafzuiging via afstandsbediening of de app geregeld worden.

Dankzij de nieuwe Rimless®-technologie en een geoptimaliseerde geometrie van de WC en de sifons, biedt SensoWash® Starck f een nog betere waterdoorstroming, voor perfecte spoelresultaten. HygieneGlaze® 2.0, dat in relatief korte tijd 99,99% van de bacteriën doodt, garandeert optimale hygiëne.

De vlakke, verwarmde bril zitting is gemaakt van een bijzonder robuust materiaal en heeft – net als de deksel – een krasbestendig, niet-poreus en dus zeer hygiënisch oppervlak.

Het ontwerp van de nieuwe douche/wc roept enthousiaste reacties op door de pure esthetiek en de tijdloze moderniteit en past daardoor perfect in alle Duravit-designseries. Ontwikkeld en vervaardigd door Duravit, valt de nieuwe SensoWash®douche/wc op door de aantrekkelijke prijzen, eenvoudige installatie en geïntegreerde, volledig automatische ontkalkingsfunctie.

Per 12 juni 2020 is de Duravit SensoWash Starck f Plus te zien in onze showroom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *