Betaling douchewc

In de webshop of de showroom van Frissebips.nl heb je verschillende keuzes voor de betaling van je douchewc, aanverwant sanitair of accessoires. Betalen is veilig want Frissebips maakt gebruik van SSL. SSL staat voor Secure Socket Layer en is een beveiligingsprotocol dat zorgt voor een versleutelde verbinding tussen een webserver en een internetbrowser. Dit verzekert dat alle gegevens, die tussen de webserver en browser worden verstuurd, geheim blijven voor tussenliggende partijen en niet gestolen kunnen worden. Je herkent SSL aan het slotje in je browser.

Naar de webwinkel van Frissebips
Betaling douchewc

Betaalmogelijkheden

Keuze 1: Overboeken via je eigen bank

Je kunt de betaling voor je douchewc handmatig overmaken op NL87ABNA0867480858 t.n.v. Frissebips BV. Vermeld hierbij altijd je factuurnummer in de omschrijving. Je vindt je factuurnummer en het te betalen bedrag op je factuur terug of op de bevestigingsmail die je ontvangt na je bestelling via de webshop.

Keuze 2: iDEAL

Bij Frissebips.nl kun je ook betalen met iDEAL via betaalprovider Mollie BV. Kies je voor deze betaalwijze, dan betaal je het gevraagde bedrag online via je eigen bank zonder extra kosten voor de betaling. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven. Frissebips.nl ontvangt automatisch bericht van Mollie dat de bestelling is betaald. Groot voordeel van betalen met iDEAL is dat we alle voorradige douchewc’s en producten direct aan je kunnen leveren.

Je kan betalen met iDEAL als je gebruik maakt van internetbankieren bij bijvoorbeeld ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank.

Mocht je besluiten de bestelling – of een deel hiervan – te annuleren of terug te sturen binnen onze voorwaarden, dan storten wij je tegoed binnen 7-10 werkdagen aan je terug.

Waarom zou je kiezen voor iDEAL?

  • Je betaalt simpel, snel en veilig online via jouw eigen bank
  • Je hebt geen speciale software nodig om iDEAL te gebruiken
  • Je bestelling wordt direct gereserveerd en verzendklaar gemaakt
  • Betalen met iDEAL is bij Frissebips altijd kosteloos!
terug naar service