Tegeldepot Zeewolde Frissebips

Tegeldepot Tegels en Sanitair

Tegeldepot is in 2008 opgericht door Florus Immerzeel en Eelco Kalsbeek. Samen waren ze verantwoordelijk voor de website, het bezorgen, de mail en de showroom. Anno 2016 is Tegeldepot gegroeid tot één van de grootste winkels in de tegel- en sanitair branche van Nederland. Binnen Tegeldepot vinden wij het belangrijk om als één team te werken, zodat u als klant optimaal wordt geholpen. We doen dit met een professioneel team, dat samen met u de mogelijkheden verkent en u deskundig advies op maat kan geven. En onze taak? U zo goed mogelijk van dienst zijn tegen een scherpe prijs! Wat is gestart als een winkel met 2 medewerkers is uitgegroeid tot een groot bedrijf met meer dan 20 fulltimers in dienst.

Zelf een douchewc uitproberen?

Maro DI600 bij Tegeldepot

Maro DI600 gastentoilet

Maro DI600 tegeldepot dameswc

Douche wc bij Tegeldepot

Het is uiteraard fijn als u overweegt een douchewc te kopen, dat u de onderdouche uiteraard uit kunt testen. Tegeldepot heeft gelukkig in haar gastentoilet een Maro D’Italia DI600 douche-wc laten installeren zodat u zelf het comfort en de hygiëne van een spatoilet kan ervaren. De douchetoilet is geïnstalleerd op een Sphinx 300 wandcloset in combinatie met een Geberit UP320 inbouwreservoir.

In de showroom zijn naast een aantal elektrische douche-wc’s ook stroomloze bidetbrillen te zien. Op de bovenverdieping treft u een stroomloze bidetdouche aan van Maro D’Italia, de FB104 en deze is terug te vinden bij de wandclosets.

Op verzoek kunt u trouwens een demo krijgen van andere merken, laat ons gerust weten hoe wij u van dienst mogen zijn.

 

 

Tegeldepot
Tweespan 2A
3897 AG
Zeewolde Nederland
Telefoon: 036 844 2222
Info: In de gastentoilet van tegeldepot kunt u de Maro D'Italia DI600 uitproberen, in de showroom treft u de stroomloze douchewc's van Maro aan.