Nieuwe afstandsbediening GROHE Sensia Arena 2020

GROHE Sensia Arena afstandsbediening 14926002
[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Nieuwe afstandsbediening GROHE Sensia Arena 2020

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]GROHE_afstandsbediening_voor_sensia_arenagrohe-sensia-arena-nieuwe_bediening14926002_smallPer juli 2020 zal de Sensia Arena geleverd worden met een nieuw ergonomisch ontwikkelde afstandsbediening die meer in lijn ligt met de douchetoilet zelf. Ja we weten het, een mond vol, maar het design heeft in onze optiek eindelijk de aandacht gekregen die het verdiende. Ook de kleur van de afstandsbediening is verbeterd en dit design laat zich ook beter reinigen vanwege het gladde oppervlak. Maar er is meer te vertellen.

De uitstraling is frisser en de logo’s van de functies zijn beter gekozen. Aan de voorkant zijn de meeste dagelijkse functies geplaatst en op de achterkant kunt u verder nog andere minder gebruikte instellingen vastleggen. En door de vorm ligt de afstandsbediening beter in de hand.

De set wordt geleverd met zowel bouten als een 3M plakstrip, ter bevestiging van de afstandsbediening op de muur. De houder heeft een magneet waarin de afstandsbediening automatisch in vastklikt. Erg handig dus.

Uiteraard kunt u de GROHE Sensia Arena afstandsbediening – 14926002 kopen. Deze moderne afstandsbediening is voor zowel het model 39354SH0 als het 2019 model 39354SH1 te combineren of te vervangen.

Heeft u dus een traditionele afstandsbediening (14926002) bij ons aangeschaft, dan is het mogelijk deze te vervangen met de moderne afstandsbediening.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][vc_column_text]

Functies GROHE Sensia Arena afstandsbediening – 14926002 – model 2020uitleg-grohe-Sensia-Arena-Afstandsbediening

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][vc_column_text]

Nieuwe afstandsbediening leverbaar per juli 2020

Per juli 2020 zal de Sensia Arena geleverd worden met een nieuw ergonomisch ontwikkelde afstandsbediening die meer in lijn ligt met de douchetoilet zelf.

Tevens is de nieuwe afstandsbediening los aan te schaffen via deze link: GROHE Sensia Arena afstandsbediening – 14926002

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *