Samenwerking Mijs Tegels Zwaag en Frissebips

Mijs Tegels & Sanitair

frissebips.nl en Mijs Tegel & Sanitair te Zwaag zijn een intensieve samenwerking aangegaan op het gebied van Japanse douchewc’s van de merken Maro D’ItaliaCoway. MIJS Tegels & Sanitair is door Hans en Gina opgericht op 1 december 1988. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf in tegelwerken en sanitair. Sinds 2006 zijn wij gevestigd aan De Marowijne 25 te Zwaag. Hier presenteren wij een ruime showroom waar u te allen tijden van harte welkom bent. Wij van MIJS Tegels & Sanitair geven u graag professioneel advies en informatie, waardoor wij het verschil maken. Tevens helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze en kunnen we u ook ondersteunen in de installatie van alle douchewc’s.

Het assortiment douchewc’s van Mijs

Mijs Tegels Sanitair samenwerking Frissebips douchewc (1)Mijs Tegels Sanitair samenwerking Frissebips douchewc (2)Mijs Tegels heeft in haar damestoilet een Maro D’Italia DI600 douche-wc geïnstalleerd zodat de klant zelf de hygiëne en het comfort van een douchewc kan ervaren. In de showroom in Zwaag (dichtbij Hoorn) zijn naast een aantal elektrische douche-wc’s ook stroomloze bidet toiletbrillen te zien, zoals de Maro FB104. Op verzoek kan Frissebips op deze locatie ook andere douchewc’s demonstreren.

De installatie van deze douche-wc is gedaan op een closetpot van het huis en de leidingen zijn zoveel mogelijk onder het closet weggewerkt zodat de esthetiek van de badkamer geborgd is gebleven. Door de betere pasvorm van de Maro bidet, is deze douchetoilet zeer geschikt voor Europese closets.

 

Mijs Tegels & Sanitair
De Marowijne 25
1689 AR
Zwaag Nederland
Telefoon: 0229 211 614
Info: U kunt bij Mijs Tegels & Sanitair de Maro DI600 elektrische douchewc uitproberen.