Bouwcenter Blauwhoff frissebips betrouwbaar

Bouwcenter Blauwhoff Aalsmeer

Coway BA13 bouwcenter blauwhoff

Coway BA13 BR bidetdouche

Bouwcenter douchewc

De Maro DI600 douchewc

Bouwcenter Blauwhoff is al meer dan 65 jaar de lokale specialist en in hun ‘Sanitair Showroom’ kunt u een zeer uitgebreide collectie van tegels en topkwaliteit sanitair bewonderen. Kopen bij Bouwcenter Blauwhoff betekent zekerheid en gemak. Zij zoeken steeds naar innovatieve producten zoals nu de moderne douchewc’s en bieden alleen een assortiment spatoiletten aan van hoogwaardige kwaliteit.

Bouwcenter Blauwhoff hecht tevens veel waarde aan kennisoverdracht en kennisvergaring. Zij zoeken graag en snel naar een oplossing. Om op de hoogte te blijven van nieuwe douchewc ontwikkelingen en sanitairoplossingen, volgen medewerkers van Bouwcenter Blauwhoff regelmatig trainingen en cursussen.

Douchewc’s in de showroom

Bouwcenter Blauwhoff is de gespecialiseerde sanitairwinkel van Aalsmeer en omstreken. In hun showroom vindt u een uitgebreid assortiment aan sanitair. In de gastentoilet bevindt zich een werkende versie van de Maro DI600 bidet toilet. Een Coway BA13 BR douchewc  vindt u in de winkel en kunt u op verzoek een demo krijgen van andere modellen zoals bijvoorbeeld de stroomloze bidetdouches of de VitrA V-Care Comfort.

Het team van Bouwcenter Blauwhoff

Onze toppers Gert, Niels, of Raoul staan u graag te woord over het kopen van een douchewc met bijbehorende wandcloset. Zij verkopen uiteraard ook aanverwante artikelen zoals Geberit UP320 inbouwreservoirs en Sigma drukknoppen en kunt u tevens de uitgebreide collectie tegels bekijken.

Bouwcenter Blauwhoff
Aalsmeerderweg 225
1432 CM
Aalsmeer Nederland
Telefoon: (0297) 32 42 81
Info: In de damestoilet kunt u de Coway BA13 uitproberen, in de showroom treft u een Maro D'Italia DI600 aan.